phishing

Huzurevi sakinleri protokol üyelerini ziyaret etti

Huzurevi sakinleri protokol üyelerini ziyaret etti

Huzurevi sakinleri protokol üyelerini ziyaret etti
19 Mart 2018 - 20:03

Vali Mustafa Tutulmaz, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle Afyonkarahisar Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmakta olan yaşlılarımızı makamında kabul etti.

 

 Ziyaretine gelen yaşlılarımız ile yakından ilgilenen Vali Tutulmaz, yaşlılarımızın ziyaretlerinden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Kendisini ziyarete gelenlerin nezdinde tüm yaşlılarımızın ‘Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz misafirleriyle bir süre sohbet etti.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan ile Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dursun Arslan’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

Ziyaret sırasında ilimizdeki yaşlılarımızın bakımları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Tutulmaz, yaşlılarımızın baş tacı olduklarını vurgularken; “Kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak yaşlılara saygı ve sevgi göstermek, onlara değer vermek, onlara hizmet etmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak kısacası ahde vefa göstermek gerekmektedir.” dedi.

 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,  18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı" haftası dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini makamında kabul etti.

 

“DESTEĞİNİZİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK”

 

         Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dursun Arslan ve huzurevi sakinleri katıldı. Görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban,  konuklarıyla yakından ilgilendi.  Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, Afyonkarahisar Belediyesini ihtiyaçlarının karşılama noktasında bu güne kadar her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. İnan, Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında Başkan Çoban’a bilgi verdi.

 

”BAŞIMIZIN TACISINIZ”

 

           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yaşlılarımızın yanı sıra Müdürlük bünyesinde bulunan diğer kurumlara Belediye imkânları doğrultusunda her türlü hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  ‘Hepimiz bir gün yaşlanacağız’ diyen Başkan Çoban; “Sizler bizim baş tacımızsınız. Gelenek ve göreneklerimize göre yaşlılarımıza hürmet ve saygıda kusur etmeyen bir milletiz. Belediye olarak da yapılan her türlü etkinlikte özellikle sizlerden gelen taleplerin karşılanması noktasında hassas davranıyoruz. Bu vesileyle tekrar Yaşlılar Haftanızı kutluyorum” diye konuştu. Yaşlılarımızın en değerli varlıklarımız olduğunu kaydeden Başkan Çoban, yaşlılara gösterilecek sevgi ve saygının yaşama güvenle bakmayı sağlayacağı gibi ve gelecekle ilgili olan kaygıları da azaltacağını sözlerine ekledi. Ziyarette huzurevi sakinleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a el emeği ile yapılmış örgü patik hediye ettiler.

 

 

REKTÖR SOLAK HUZUREVİ SAKİNLERİNİ KABUL ETTİ

 

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini makamında kabul etti.

 

Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dursun Arslan ve huzurevi sakinleri katıldı. Görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Rektör Solak,  konuklarıyla yakından ilgilendi. Solak, ziyaretten dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, kendisini ziyarete gelenlerin nezdinde tüm yaşlıların ‘Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

 

Ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ta hazır bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum