phishing

"HÜSN-İ HAT SERGİSİ" PARK AFYON'DA AÇILDI

"HÜSN-İ HAT SERGİSİ" PARK AFYON'DA AÇILDI

"HÜSN-İ HAT SERGİSİ" PARK AFYON'DA AÇILDI
27 Mayıs 2017 - 21:51

"HÜSN-İ HAT SERGİSİ" PARK AFYON'DA AÇILDI

                Afyonkarahisar Belediyesi ile Kadim Sanatlar Dergisi işbirliğinde Hattat Ahmet Karahisari anısına Ramazan Ayına özel olarak düzenlenen "Hüsn-i Hat Sergisi" Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde beğeniye sunuldu.

                Sanatsal ve kültürel etkinliklere destek vermeye devam eden Afyonkarahisar Belediyesi, Hattat Ahmet Karahisari anısına Kadim Sanatlar Dergisi ile birlikte "Hüsn-i Hat Sergisi" düzenledi. Ramazan Ayına özel olarak düzenlenen sergi, Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde yoğun katılımla açılarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu.         

                Açılışa, Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ile Hatice Dudu Özkal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve çok sayıda hat sanatçısı ile birlikte sanatseverler katıldı.

                Altı farklı şehirden 55 hat sanatçısının hazırladığı, hat, tezhip, ebru ve naht eserlerden oluşan 95 tablonun sergilendiği sergide, açılışın ardından eserleri inceleyen protokol mensuplarına, Kadim Sanatlar Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hattat Hasan Hüseyin Ertunç tarafından bilgi verildi. Park Afyon Alışveriş Merkezi'nin zemin katında açılan serginin 30 Mayıs Salı gününe kadar açık olacağı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum