phishing

HP Grup Başkanvekili Altay'dan hükümete uyarı

HP Grup Başkanvekili Altay'dan hükümete uyarı

HP Grup Başkanvekili Altay'dan hükümete uyarı
27 Temmuz 2016 - 08:10

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, "Kinle nefretle değil, adaletle darbecilerin üzerine gidilmeli. Bu mücadeleyi en acımasız şekilde yapın ama bu mücadele intikama dönüşmesin, cadı avına dönüşmesin, masun insanın temel hak ve özgürlükleri, özlük hakları gasp edilmesin. Böyle yaparsanız 15 Temmuz darbecileriyle hiçbir farkınız kalmaz" dedi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, CHP Grup Başkanvekili Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti:

"Hiç şüphesiz, darbecilerden, darbeye bulaşan, karışan, planlayan en üstten en altta kadar en şiddetli şekilde hesap sorulması gerekir dedik, toplumda normalleşme için çok hızlı şekilde toplumsal normalleşmenin yaşanması gerektiğini söyledik. Cadı avına dönüştüğü konusunda çok şikayet geliyor, komisyon kurduk, mağduriyeti tespit etmeye çalışıyoruz. Keşke siz de benzer komisyon kurarsanız. Masum insanların hürriyetinin gasp edilmesi, engellenmesi fikri Genel Başkanımız tarafından Başbakana iletildi. Başbakan olumlu karşıladı. Medya mensuplarının bir kısmı bu işe bulaşmış olabilir, yazdıklarından dolayı medya mensuplarının gözaltına alınması darbeyle mücadeleye gölge düşürür. Medya mensuplarının yazdıkları haberler nedeniyle gözaltına alınmalarını kabul etmemiz mümkün değildir."●Kaynak:iha

YORUMLAR

  • 0 Yorum