phishing

Hisar’da kötü gidişat sürüyor

Hisar’da kötü gidişat sürüyor

Hisar’da kötü gidişat sürüyor
22 Kasım 2017 - 17:40

Hisar’da kötü gidişat sürüyor

 

Spor Toto BAL Liginde mücadele eden ekiplerimizden Şuhut Hisar Belediyespor’da ligin zayıf ekiplerinden Uşak Vefaspor karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin moral bozukluğu yaşanıyor

 

SERCAN SAYIN- Spor Toto BAL Liginde ikinci sezonunu geçiren ve geçtiğimiz sezonda ki yaşadığı şanssızlığı bu sezon da yaşamaya devam eden Şuhut Hisar Belediyespor’da kötü gidişat deyim yerinde ise tam gaz devam ediyor. Teknik Direktör Ahmet Başkurt nezaretinde inişli çıkışlı bir performans sergileyen yeşil beyazlı ekip, mutlak kazanması gereken Vefa maçında 2 puan bıraktı ve 11 puan ile dokuzuncu sırada yerini aldı.

NEREYE KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK?

Son olarak deplasmanda alınan Dikili Çandarlı Gücü mpağlubiyetinin ardından Vefaspor karşısında da galip gelmesi beklene Şuhut, deyim yerinde ise tüm herkesi büyük bir şekilde hayal kırıklığına uğratmış durumda. 5 Puan ile onüçüncü sırada yer alan Uşak temsilcisine 1 puanı adeta hediye eden Şuhut’u önümüzdeki hafta sonunda Sarayköy deplasmanı bekliyor.

LAYIK OLDUĞUMUZ YERDE DEĞİLİZ

Lig’de yenilmeyen takımın olmadığını ve her takımın sahaya kazanmak için çıktığını  belirten Şuhut Hisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Ahmet Başkurt, ”Yeni sezona dört beraberlik bir mağlubiyet ve birde galibiyet alarak başlamıştık. Bunun üzerine Dikili maçını da galibiyet ile kapattık fakat son oynadığımız Vefa maçında sahadan istemediğimiz bir sonuç ile ayrıldık. Rakibimiz 10 kişi kaldı ve bunu takım olarak fırsata çeviremedik. Elde ettiğimiz pozisyonlardan bir tanesini bile gole çevirebilseydik en azından 3 puan ile ayrılmış olacaktık. Futbol bu, sürprizler ile dolu bir oyun ne zaman neyin olacağı belli olmaz. Bize de kötü ve şanssız tarafı denk geldi. Tabii lig henüz bitmiş değil. Vefa maçını unutarak önümüzdeki deplasmanda oynayacağımız Sarayköy maçına bakacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum