phishing

Her 3 kişiden ikisi Çoban’dan memnun

Her 3 kişiden ikisi Çoban’dan memnun

Her 3 kişiden ikisi Çoban’dan memnun
06 Ekim 2017 - 18:36

Her 3 kişiden ikisi

Çoban’dan memnun

 

 

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar’da yapılan bir ankete göre, halkın yüzde 61’i, AK Parti’li seçmenlerin ise yüzde 82’isi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı başarılı buluyor

 

 

 

KURTULUŞ-Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çarşamba günü ikinci döneminde geride kalan 3,5 yılda yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Termal bir otelde düzenlenen toplantıda mevcut ve geçen dönemlerde belediye başkan yardımcılıkları yapanlarla basının karşısına çıkan Çoban, AK Parti Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar’da yapılan 'belediye başkanları memnuniyet anketi' sonuçlarına göre, halkın yüzde 61’inin kendisinden memnun olduğunun ortaya çıktığını açıkladı.

ÇOBAN’A OY VERMEYENLER DE BAŞARILI BULUYOR

Ankara'da her ay düzenli olarak yapılan il başkanları toplantısına; il başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katıldığını belirten Başkan Çoban bu toplantılarda AK Parti Genel Merkeze belediye başkanlarıyla ilgili bir konu geldiyse, herkesin içinde söylendiğini vurguladı. Çoban, "Allah'a hamdolsun 8,5 yıldır en ufak olumsuz bir şeyle karşı karşıya kalmadım. Ayrıca, geçen ay yapılan son toplantıda anket sonuçları paylaşıldı ve 'Afyonkarahisar'da belediye başkanının çalışmalarını başarılı buluyorum' diyenlerin oranının yüzde 61 olduğu iletildi. Daha enteresanı CHP ve MHP’ye oy verdiğini söyleyenlerin de yüzde 56,7'si 'belediye başkanını başarılı bulduğunu' belirtmiş. AK Parti'ye oy verdiğini söyleyenlerin ise yüzde 82'si beni başarılı bulduğunu ifade etmiş. Genel olarak her toplantıda bana teşekkür ediliyor.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum