phishing

Hasan Durmaz, Çal Garasına gitti

Hasan Durmaz, Çal Garasına gitti

Hasan Durmaz, Çal Garasına gitti
22 Ağustos 2017 - 20:28 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 20:29

Hasan Durmaz, Çal Garasına gitti

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup temsilcisi Çal Belediyespor, bir dönem Afyonkarahisarspor ve Denizlispor forması giyen 1987 doğumlu forvet Hasan Durmaz’ı kadrosuna kattı

 

SERCAN SAYIN- Temsilcilerimiz Sandıklıspor ve Hisar Belediyespor ile aynı grup’ta yer alan Çal Belediyespor, son olarak 3.Lig ekiplerinden Kemerspor 2003 forması giyen Hasan Durmaz ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu, bir dönem giydiği Afyonkarahisarspor forması ile 2.Lige çıkma sevinci yaşamıştı.

HASAN DURMAZ KİMDİR?

Futbol yaşantısına Kütahyaspor alt yapısında başlayan ve profesyonelliğe Denizlispor’da adım atan tecrübeli oyuncu Muğlaspor, Denizlispor, Afyonkarahisarspor, Sarayköy 1926, Aydınspor, Çankırıspor, Yozgatspor, Kilimli Belediyespor, Elazığ Belediyespor, Tire 1922, Dudum Belediyespor, Serhat Ardahanspor, Sökespor, Bağcılarspor ve Kemerspor 2003 takımlarında forma giydi. Geçtiğimiz sezon Antalya temsilcisi ile 2 senelik sözleşme imzalayan Durmaz, sezon başında takım ile olan sözleşmesini fesih etmişti.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Hasan Durmaz’ı kadrolarına katarak gol sorununu çözeceklerini ifade eden Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Yeni sezon hazırlıklarımızı Afyon’da sürdürüyoruz. Hedefimiz sezonu şampiyon bitirmek ve bu yönde çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor. Çal Belediyespor, 3.Lige çok yakışacak” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum