phishing

Hamdi Okur : Bayat için Ben de varım

Hamdi Okur : Bayat için Ben de varım

Hamdi Okur : Bayat için Ben de varım
09 Ekim 2018 - 15:16

Sevilen Esnaf ve Siyasetçi Hamdi Okur , 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Bayat İlçesi Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Selamet Partisinden Siyasete başlayan ve İlçe Başkanlığı yapan, 2 dönemdir Ak Partide SKM Başkanlığı yapan Bayat İlçesinin sevilen Esnaflarından Evli 3 Çocuk Babası Hamdi Okur yaşanabilir bir Bayat ve vatandaşın sorunlarına çözüm olmak için, Ak Parti’den Aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Bayat İlçesinde gazetecilerle ile bir araya gelen Hamdi Okur , İlçe Başkanlığına evraklarını vererek resmen Aday Adayı olduğunu belirtti.

Bayat İlçesinin tüm sıkıntı ve sorunlarını bir esnaf olarak bildiğini belirten Hamdi Okur; Başkan olduğunda yapacağı projeleri açıkladı. Bayat İlçemizin çok büyük sıkıntıları var. Yol sorunu ve alt yapı eksiklikleri var. Çocuk Parkları ve Kültürel alanda Bayat’ın tanıtımı bunların başında geliyor; dedi.

 

Allah nasip eder, Başkan olursam Bayat için çok güzel plan ve projelerim var, bunları hayata geçireceğim. Tüm sıkıntıları biliyorum. Burada insanların siyasete ve Belediye’ye bir küskünlüğü var diyen Hamdi Okur; Ak Parti ismine yakışır, Ak Belediyecilik anlayışı ile hizmet için, sıkıntıların son bulması için bu yola çıktım. Hizmet yolunda bende talip oldum. Her şey Bayat için, Bayatlılar için, Allah hakkımızda hayırlısını versin; dedi.

HABER: AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )

YORUMLAR

  • 0 Yorum