phishing

Halterde Türkiye birincisi olan Ramazan gurumuz oldu

Halterde Türkiye birincisi olan Ramazan gurumuz oldu

Halterde Türkiye birincisi olan Ramazan gurumuz oldu
17 Şubat 2018 - 19:24 - Güncelleme: 17 Şubat 2018 - 19:25

 

 

Okullar arası Halter Türkiye Şampiyonasında Afyonkarahisar Aile Sosyal Politikalar Spor Kulübü sporcumuz Ramazan Yaman 94 kg sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Türkiye Halter Federasyonu 2018 Faaliyet programında yer alan Okullar Arası Halter Şampiyonası Amasya’da sona erdi. Hamit Kaplan Spor Salonunda Türkiye’nin her bölgesinden 157 bayan, 332 erkek olmak üzere toplam 489 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyona 4 gün sürdü.

 

Müsabakaya Afyonkarahisar’dan katılan sporcumuz Ramazan Yaman 94 kg. sıkletinde tüm rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Halter Antrenörü Abdürrezzak Avcı Yaman’ın Türkiye Şampiyonu olmasının gururunu yaşadığını belirterek, “Hedeflerimizi daha da yüksek tutarak Uluslararası müsabakalara katılarak  Afyonkarahisar'a madalya getirmekte iddialıyız. Bize desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan’a, Özel Park Koleji Genel Koordinatörü Feshi Aktaş’a ve antrenmanlarını yaptığı Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokuluna teşekkür ederim.” Dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcumuz Ramazan Yaman’ı ve Antrenörü Abdürrezzak Avcı’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum