phishing

Halkın sorunlarını gidermeye talibiz

Halkın sorunlarını gidermeye talibiz

Halkın sorunlarını gidermeye talibiz
08 Mayıs 2018 - 09:10

24 Hazirandan sonra oluşturulacak yeni sistemde yer almak istediğini söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Sancak,  Ege bölgesinin bazı bölgelerinde tanınan bir işadamı olduğunu ve oy potansiyeli olarak da 150 bin kişiyi gördüğünü dile getirdi.

 

AK Parti’den neden milletvekili aday adayı olduğuna açıklık getiren işadamı Abdullah Sancak, yeni kurulacak olan başkanlık sisteminde yer almak ve halkın ihtiyaçlarını ve taleplerini yerine getirebilmek için aday olduğunu söyledi.

 

Sancak, “Cumhurbaşkanımız Türkiye için en güzel sistem olan başkanlık sistemini öngördü ve kendimize biz çıtayı daha da yükseğe koyduk. Önceden %38 ve %40 da hükümet kuran parlamenter sistem varken, Biz %51 ile daha yüksek oy potansiyeli ile mecbur olaraktan başkanlığı getirdik. Başkanlık sisteminde şu anda seçilecek olan 600 milletvekili bölgelerindeki insanları daha fazla temsile sahip olacaklar. Biz de bu sistem içerisinde halkımızla bir olarak onların isteklerini, ihtiyaçlarını meclise taşıyabilmeliyiz. Ben de bunu taşıyabileceğim düşünüyorum” diye konuştu.  

 

ÇABUK ULAŞMADA DAHA FAZLA İŞ DÜŞECEK BİZE

“600 milletvekili içerisinde olup bütün projelerde, çıkarılacak olan kanunlarda, kanun tekliflerinde bizde reisimize gerekli desteği verirsek müreffeh büyük Türkiye 2023 hedeflerine daha rahat ulaşırız” DİYEN Abdullah Sancak, “Ben bu nedenle aday oldum. Şuan durum biraz daha farklı bu seçimlerde bu meclis daha farklı çalışacak. Daha farklı bir durumda olacak. Önce kabine meclis içinden seçilirken şu anda meclisin dışından kabine Cumhurbaşkanımızın atamasıyla gerçekleşecek. Burada milletvekillerine ihtiyaç kanunu yapma da insanların ihtiyaçlarına daha çabuk ulaşmada daha fazla iş düşecek bize, bu yüzden milletvekilliği daha da değer kadarda diye düşünüyorum ben” dedi.

 

“EGE BÖLGESİNİN BAZI BÖLGELERİNDE TANINAN BİR İŞ ADAMIYIM”

Şimdiye kadar yapmış olduğu ilçe ziyaretlerinde beklenilenden fazla ilgi gördüğünü de sözlerine ekleyen AK Parti milletvekili aday adayı Abdullah Sancak, “Ege bölgesini Ankara'dan batıyı göz önüne alırsak, bu bölgelerin tamamında tanınan bilinen bir iş adamıyım” diye konuştu. Sancak, “Afyon'un her ilçesinde her bölgesinde her köyünde muhakkak bir şekilde müstahsil müşteri ilişkisini sahip bir firmayız. Ege bölgesi Ankara'dan batıyı göz önüne alırsak, bu bölgelerin tamamında tanınan bilinen bir iş adamıyım. Ben oralara gittiğim zaman onlar beni kendisinden görüyor. Afyon'un tarım ve hayvancılığı var. Afyon’un tarım ve hayvancılığı var. Hatta biliyorsunuz son zamanlara kadar Afyon et piyasasını belirleyen, yumurta fiyatlarını belirleyen ve şekerde, haşhaş da etkili olan bir ilimiz. Bizim memleketimizin tarım ve hayvancılıktaki izi çok yüksek. Bizim böyle bir durumda kendi şahsımın gittiği yerlerde teveccüh görmesi gayet normal. Hem insani ilişkileriniz var hemde sosyal ilişkileriniz var. O yüzden sağolsunlar teveccüh gösterdiler. Bizleri iyi karşıladılar tabii bizim de insanlarda sahaya çıktıklarında propaganda gücü yüksek, halkın içerisinden gelen onlarla ilişki kurabilen onların dertlerine çözüm getirebilen onların dertlerini bilen insanlarla gelmek gezmek istiyor” diye konuştu.

 

“OY POTANSİYELİM 150 BİN KİŞİ”

Bu dönem Sinanpaşa bölgesinin vekil ihtiyacının giderileceğini düşünen Sancak, şahsının oy potansiyelini ise 150 bin kişiyi gördüğünü söyledi. Sancak, “Sinanpaşa'nın kendi içindeki nüfusu 40 bin civarındadır. Köyleriyle ve beldeleriyle ile birlikte ve Afyon'a yakın olması münasebetiyle Afyon’da bile bazı bölgelerde Sinanpaşalılar bulunmaktadır. Bunun dışında Sinanpaşa dışarıya göç veren bir ilçe. Ben sadece kendi adıma söylüyorum. Tınaztepe’nin Darıca'daki nüfusu 7000’dir.  Oy potansiyeli bakımından ben 150 bin kişiyi görüyorum. Belki de 100 bin oyumuz var. Düzağaç beldesinde de sevenlerimiz var. Orada da ben etkili olacağımı düşünüyorum. Sinanpaşa'nın Afyon'un batısında çok daha potansiyeli yüksek, oy potansiyeline sahip bir ilçe olduğunu düşünüyorum. Temsil de inşallah gerekli yerde oluruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum