phishing

Halk Günü toplantısı Vali Tutulmaz başkanlığında yapıldı

Halk Günü toplantısı Vali Tutulmaz başkanlığında yapıldı

Halk Günü toplantısı Vali Tutulmaz başkanlığında yapıldı
20 Şubat 2018 - 18:00

2018 yılının Şubat ayı Halk Toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen istek ve talepleri titizlikle dinledi.

 

Vatandaşların istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan halk günü toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik B Blok Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı sırasında konuşan Vali Tutulmaz; “Yine bir halk toplantısında Afyonkarahisarlı hemşerimle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her fırsatta halkımızla bir araya gelmek üzere köylere, kasabalar ve ilçelere de ziyarette bulunuyorum. Halkımıza hizmet etmenin kutsal bir vazife olduğu düşüncesiyle Valilik olarak yürüttüğümüz çalışmalarla bu önemli vazifeyi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyim. Her ay düzenlediğimiz halk toplantılarıyla da bizlere ulaşmak isteyen vatandaşlarımızın istek ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek Valilik imkânlarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Söz her zaman vatandaşındır diyerek sizleri dinlemek istiyorum. Bu anlamda toplantımızın faydalı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Halk günü toplantılarda halkımızdan gelecek olan talepleri önemsediklerini belirten Vali Tutulmaz; “Bu toplantımızda halkımızın problemlerini burada çözebilirsek çözeceğiz. Burada çözemez isek ilgili müdürlüklerimize yönlendireceğiz ve notlar alarak bu problemlerin takipçisi olacağız. Bu güne kadar toplantılarımız verimli bir şekilde devam etmektedir. Mümkün oldukça problemleri yerinde çözmeye çalışıyoruz. Geçmişte de olumlu sonuçlar aldık. Ancak bazı problemler var ki bizim buradaki komisyonun çözemeyeceği problemler oluyor. Bazıları kanun değişikliği gerektiriyor. Ancak onları da ilgili kurumlara iletiyoruz. Bugün çözülmese bile benzer talepler oralara ulaştıkça kamu dada bu yönde bir iyileşme olacaktır.” dedi.

 

Konuşmasının ardından Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlarımıza tek tek söz vererek sorun, istek ve taleplerini dinledi. Vali Tutulmaz taleplerle ilgili beraberinde bulunan il Müdürlerine talimat vererek gereğinin yapılmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum