phishing

Güller : Afjet Afyonspor'daki değişimi göreceksiniz

Güller : Afjet Afyonspor'daki değişimi göreceksiniz

Güller : Afjet Afyonspor'daki değişimi göreceksiniz
03 Aralık 2018 - 09:50 - Güncelleme: 03 Aralık 2018 - 16:27

 

 

Yapılanmanın tamamlandığında Afjet Afyonspor’un gözle görülür bir değişikliğe uğrayacağını söyleyen Teknik Adam Güller; “Bazı mevkilere takviye yapılması konusunda yönetime bir rapor verdik. Verdiğimiz rapor doğrultusunda transfer komitemiz de titiz bir çalışma yürütüyor" dedi.

Teknik Direktörümüz Serhat Güller Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Takıma katkı anlamında yetersiz kalan oyuncular ile yollarını ayırma kararı aldıklarını belirten Serhat Güller, “Sezonun ilk yarısında gerek mücadele gerekse topladığımız puanlarla istediğimiz seviyenin altında kaldık. Takıma katkı anlamında yetersiz kalan oyuncularımızla yolları ayırma kararı alırken takıma bazı oyuncu takviyeleri yaparak güçlü bir kadroyu yeniden oluşturmaya çalışıyoruz. Kamp sürecinde eksiklerimizi gidererek ligde üst sıraları zorlayan, izleyenlere keyif veren ve sahada kazanma yüzdesi daha fazla olan bir takımı inşallah İstanbulspor maçı ile birlikte sahaya da taşıyacağız.” dedi.

 

“AFJET AFYONSPOR’DAKİ DEĞİŞİMİ GÖRECEKSİNİZ”

Yapılanmanın tamamlandığında Afjet Afyonspor’un gözle görülür bir değişikliğe uğrayacağını söyleyen Teknik Adam Güller; “Bazı mevkilere takviye yapılması konusunda yönetime bir rapor verdik. Verdiğimiz rapor doğrultusunda transfer komitemiz de titiz bir çalışma yürütüyor. Özellikle ara transfer döneminde transfer yapmak zordur. Her türlü zorluğa rağmen 2 genç ve yetenekli oyuncuyu kadromuza kattık. Transfer yapılmasını istediğimiz mevkilerde oyuncu arayışları ve transfer görüşmeleri sürüyor önümüzdeki günlerde de bu çalışmaların sonuçlanacağını düşünüyorum. Kadroya dahil olan yeni oyuncuların biraz zamana ihtiyacı olacaktır. Ancak kadro yapılanmasını tamamladığımızda Afjet Afyonspor’daki değişimi göreceksiniz.” ifadesine yer verdi.

AFYONHABER03.NET

YORUMLAR

  • 0 Yorum