phishing

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz
22 Eylül 2017 - 22:16

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.Turunda Ankaragücü’nü 2-0 ile geçerek tur atlayan Afjet Afyonspor’da Teknik Direktör Hasan Erkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Hasan Erkin Şimşir, “ Biz kupaya da lige de gidebildiğimiz yere kadar gitmek için mücadele ediyoruz yani ne kupa için ne lig için bir hedef koymuyoruz fakat futbolcu arkadaşlarımızı gerçekten bu özverili oyunları için tebrik ediyorum. Zaten maç konuşmalarında biz söylediğimiz şeyi burada da söylüyorum, biz oynadığımız oyundan zevk alacağız, coşkulu oynayacağız zaten birbirine alışık oyuncular yani sahaya yansıttığımız zaman çok güzel şeyler olabiliyor” dedi.

OYUNCULARIMIZ COŞKULU OYNUYOR

Mevcut kadronun hem ligi hem de kupayı kaldırıp kaldırmayacağına ilişkin soruyu da yanıtlayan Şimşir, “ Bu formayı giyen arkadaşlarımızı bizim için çok önemli. Oynayan oynamayan diye hiçbir zaman ayırt etmiyoruz ve şans verdiğimiz arkadaşlar da bunu değerlendirdikleri müddetçe sahada 11’de oynayacaklar. Yani kim bir adım önde ise o arkadaşımız şansını iyi değerlendirmiş olacak. Zaten arkadaşların birbiri ile olan münasebeti üst düzeyde. Burada oynayan oynayamayan dan ziyade kadro derinliği söz konusu. Kadro derinliğimiz çok istediğimiz seviye de olmasa da o coşkuyu yaratıyorlar” ifadelerine yer verdi.

YENİ STATÜ DAHA İYİ

Türkiye Kupasında ki eski statü mü yoksa yeni statü mü sorusu ve 4.Tur’da hangi takımın geleceğine dair soruları da yanıtlayan tecrübeli isim, “Yeni statü daha iyi olacak. Bunun eleştirisini yapmak bana düşmez fakat, bu gruplar zaten yayın kuruluşuna çok zarar veriyordu. Böyle eleme usulü daha iyi olacak. 4.Tur için ise kimin geleceği hiç fark etmez. Biz böyle coşkulu ve istekli oynayalım rakip fark etmez yani fark etmez derken yeneriz anlamında söylemiyorum biz iyi oyunumuzu yansıtalım ligde neler yapabileceğiz onu göreceğiz inşallah” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum