phishing

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.
18 Eylül 2017 - 20:35

Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.


TFF 2.Lig Beyaz Grup 3.hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivas Belediyespor karşısında 1-0’lık mağlubiyet alarak haftayı puansız kapatan Afjet Afyonspor’da Sportif Direktör İbrahim Çelik morallerinin yerinde olduğunu ve Ziraat Türkiye Kupasında odaklandıklarını söyledi
SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor’da Sportif Direktör İbrahim Çelik, deplasmanda oynadıkları Sivas Belediyespor maçını unutarak önlerine baktıklarını ve hafta içerisinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Ankaragücü maçında sahaya varlarını yoklarını koyacaklarını ifade etti.
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Çelik sözlerine şöyle devam etti, “ Çok güçlü ekiplerinde yer aldığı grubumuzda ilk üç haftayı 4 puan ile geride bıraktık. Tek hedefimiz, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da bir galibiyet serisi yakayalabilmek.  Bunun yanı sıra hafta içerisinde oynayacağımız Türkiye Kupası karşılaşmasında da takımımız sahaya çıkıp mücadelesini verecektir. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gidip şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek amacındayız.  Sivas Belediyespor maçı sonrasında bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve Afyonkarah,sar’lı futbolseverlere teşekkür ederiz.”  


YORUMLAR

  • 0 Yorum