phishing

Genel Başkanı Gültekin Uysal Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya’yı Ziyaret etti.

Genel Başkanı Gültekin Uysal Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya’yı Ziyaret etti.

Genel Başkanı Gültekin Uysal Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya’yı Ziyaret etti.
19 Aralık 2018 - 16:23 - Güncelleme: 20 Aralık 2018 - 06:39

 

 

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ve İscehisar İlçe Başkanı hasan Hüseyin Bakır,Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin ve,İlçe Teşkilat mensupları ile Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya’yı Makamında ziyaret etti.

İscehisar Demokrat Parti İlçe Başkanlığında Partililerle buluşan Uysal burada bir süre partililer ile iştisarede bulundu,Türkiye Büyük Millet Meclisinde Halk Günü Yapılmasını isteyen bir vatandaşın talebinide dinleyen Genel Başkan Uysal partililer ile birlikte Seydiler Beldesine hareket etti.

Seydiler Beldesine  gelişinde Uysal Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya tarafından karşılanması sonrasında,Başkan Akkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Akkaya,Göreve Geldiği günden beri Seydiler ve Seydiler halkı için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek,Gerek Ak parti çatısı altındaki partililere gerek Seydilerli vatandaşlar gerekse ailesinin yüzünü yere eğdirecek havle haraketlerde bulunmadığına dikkat çekti.

“Seydilerimiz için şahsi becerilerimiz ile Hızlı Tren inşaatında olsun,Kanal İnşaatında olsun,karşılıklı diyaloglar ile beldemize katkıda bulunmalarını sağladık.

Ak Parti  2004 den 2019 yılına kadar türkiyenin her noktasına hizmet götürmüştür.2014 yılından itibaren beldemize çöp toplama aracı,cenaze aracı,İtfaiye aracı ve bir çok ekipmanlarımız ile insanımıza faydalı olamaya çalıştık.”

Sit alanları ile yaşanılan sorunlarıda dile getiren Başkan Akkaya  Belde de ki kuyulardaki Arsenikli Suyu arıtma çalışmlarında devam ettiğini ve yeni su deposunun yakın zamanda bitilerek hizmete sunulacağını söyledi.

Beldeye Halı saha ve Düğünler ve toplantılar içinde 600 metrekare bir salonuda Seydilere kazandırdıklarını söyledi.

Heryere Kendisinin gittiğini hep işin başında olduğunu söyleyen Başkan Akkaya,

Bütün Hizmet verdiğim hizmet noktalarında Ak Partili ağabeylerimiz,bir başka arkadaşımızı aday olması yönünde uygun gördüler bana teşekkür ettiler bende kendilerine teşekkür ettim,

Beldemizdeki Akil ağabeylerimiz ,dostlarımız kardeşlerimizin desteği ile Kazanacağımız noktaya geldiğimiz anda Sizlerin yanında Hizmet vermeye Talim dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’da Seydiler beldesinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Başkanımız İbrahim Akkaya ‘nın anlatımları ve sunumları ile birçok konuya vakıf olduğunu söyledi.

Kamu idaresi Siyaset yapan Aktörler ,Belediye Başkanlarımız,İl genel meclis üyeleri bir noktada oldumu ,Bahsedildiği gibi  pastayı kesen el bizden olmadığı müddetce  bu tür olaylarla karşılabileceğine vurgu yaptı.

 

Belediyeler hizmet vermiş biri olarak insallah Devam eden projlerınız ve Devam edecek projeler ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirme gayreti içinde oluruz.”dedi.

Uysal Ziyaretini tamamlayıp Belediye önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrası Eskişehir programı için Eskişehir’e hareket etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ‘ın Programına , İscehisar İlçe Başkanı hasan Hüseyin Bakır,Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin ve,İlçe Teşkilat mensupları ve Partililer katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum