phishing

Gençlik Haftası 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi

Gençlik Haftası 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi

Gençlik Haftası 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi
22 Mayıs 2017 - 19:31 - Güncelleme: 23 Mayıs 2017 - 09:06

 

 

Gençlik Haftası 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi

 

 

 

 

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftası 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Enver Mut oldu

 

 

İSMAİL SAGUN-Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bilardo Federasyonu İl Temsilciliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü, anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği  3 Bant Bilardo Şampiyonası tamamlandı. Koordinasyonunu tecrübeli bilardocu Ceyhan Çalışır’ın üstlendiği 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na 30 sporcu katıldı. Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda üç gün süren turnuvada ilk maçlar eleme usulü, 30 sayı 45 isteka üzerinden oynandı.

Final ise, 21 Mayıs Pazar günü Enver Mut ve İhsan Dumanlı arasında oynandı. İsteka limiti olmadan 40 sayı üzerinden oynanan maçta, gülen taraf Enver Mut oldu.

ÇALIŞIR: HER ANLAMDA GÜZEL BİR ORGANİZE OLDU

Dereceye giren sporculara kupa ve madalya verilirken, organizasyonu düzenleyen tecrübeli bilardocu Ceyhan Çalışır,  “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Gençlik Haftası 3 Bant Bilardo Şampiyonasını yaptık. 30 lisanslı sporcumuzun katıldığı şampiyonada müsabakalar oldukça heyecanlı geçti. Her anlamda güzel bir organize oldu” diye konuştu. Çalışır, dereceye giren ve katılan sporcuları kutladı, bir sonraki turnuvanın yine Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda, ramazan ayı içerisinde yapılacağını vurguladı.

TURNUVALARI PARSAK DA İZLEDİ

Bilardoseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçların bir bölümünü Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak da izledi. İl Başkanı Mehmet Karagöz’le birlikte Mavi Dünya Bilardo Salonu’na giden Parsak, kendisinin de eski bir bilardocu olduğunu belirterek, turnuvaya katılan sporcuların bazılarıyla eskiden beri tanıştığını söyledi. Parsak, sporculara başarılar diledi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum