phishing

“Geçmiş ve gelecek yüz yılın en önemli seçimi”

“Geçmiş ve gelecek yüz yılın en önemli seçimi”

“Geçmiş ve gelecek yüz yılın en önemli seçimi”
04 Haziran 2018 - 00:37

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen Bolvadin ilçesinde, Orman ve Su İşleri Veysel Eroğlu ile birlikte Bolvadin Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada konuşan Başkan Sezen “24 Haziran geçmiş ve gelecek 100 yılın en önemli seçimlerinden birisi” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Bolvadin Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Iftara, milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, Orman ve Su İşleri müsteşarı Akif Özkaldı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“Yine mücadele edecek ve yine iyi bir sonuç alacağız”

 

Iftar sonrası bir konuşma yapan AK Parti bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Dayı konuşmasında, “Sıralamada Milletvekilimiz olmayabilir ama bizim bakanımız var, 5 tane Milletvekilimiz var. Hepsi bizim vekilimiz, hepsi bizim bakanımız. Bundan hiç endişe etmeyin. En çok yatırımı biz Sayın bakanımızdan aldık. bundan daha ötesi var mı? Dolayısıyla listede olsun olmasın yine mücadele edecek ve yine iyi bir sonuç alacağız” dedi.

 

“Çok önemli bir sürece giriyoruz”

 

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan da konuşmasında, “Çok önemli bir sürece giriyoruz. Kıymetli hemşerilerim, bizlerin, kardeşlerimizin arkadaşlarımızın hataları vardır. Bizlerin kusurları hataları varsa ve illa bir hesap verilecekse bunlar zamanı geldiğinde görülmeli. Bu seçimin bir kazası yok. Bu seçimin bir telafisi yok. Bu bağlamda 24 Haziran’a kadar çalışmaya mecbur ve  mahkumuz. 2014 yılı Mart ayında Sizden aldığımız emaneti gücümüzün yettiğince taşımaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi

 

“İl Genel Meclisi çok büyük hizmetler yaptı”

 

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ise konuşmasında, “Buradan Afyonkarahisar’a çok büyük hizmetler yapmış olan Sayın bakanımıza ben de çok teşekkür ediyorum. Bize de çok büyük destekler verdi. Bilhassa yeraltı sulamalarında biz kendisinden 20 milyon lirayı zor isterken utana sıkıla isterken, sağ olsun bize tam 100 milyon liralık yeraltı sulamaları ile ilgili destek verdi. Ben bakanımıza çok çok teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisi Türkiye genelinde 51 vilayette hizmet veren il genel meclisleri ile mukayese edildiğinde çok ciddi hizmetler yaptı. Altyapı sorunlarımız hemen hemene kalmadı. Şimdi biz halı sahalar, köy konakları, fırınlar ve bu tür hizmetler veriyoruz. Bunlar isteniyor” ifadelerine yer verdi.

 

Tüm dünya mazlumların mağdurların gözü bu seçimde

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen de bir konuşma yaptı Sezen de konuşmasında, “Seçimin kurmayları aramızda. Sandık görevlilerimiz aramızda. 24 Haziran gerçekten geçmiş ve gelecek 100 yılın en önemli seçimlerinden birisi. Tüm dünya mazlumların mağdurların gözü bu seçimde. Sandıklara sahip çıkılmasını oyların tek tek sayılması çok büyük önem arz ediyor. Ben oylarımıza sahip çıkılmasını istiyorum. Ben sizden bir söz daha istiyorum. Sayın ilçe başkanımız ve belediye başkanımız belirtti inşallah bu seçimde de geçmişte olduğu gibi Afyonkarahisar’da 1. Ilçe olmaya hazır mıyız? Allah yardımcımız yolumuz açık olsun. Şimdiden Kadir gecenizi tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

“Bolvadin hizmetlere layık bir ilçedir”

 

Milletvekili Hatice Dudu Özkal da Bolvadin’e yapılan yatırımlardan söz etti. Özkal konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bolvadin’deki yatırımları özetleyecek olursak içinde yaşayan insan çok anlayamıyor fakat dışarıya çıkıp geri geldiğinizde gelişmişlik dikkat çekiyor, gözümüze çarpıyor. Bolvadin Devlet hastanesi yatırımı planlamaya girdi, inşallah hastane yenilenecek, kız yurdu bitti, erkek yurdu yapılıyor. Cezaevi, adliye, emniyet sırayla artık aklınıza gelen birçok yatırım yapılıyor. Bolvadin hizmetlerin hepsini hak ediyor ve bu hizmetlere layık bir ilçedir. Burada kim olursa olsun teşkilatımız veya partimizden kim seçilirse seçilsin Bolvadin’e hizmet konusunda elinden geleni yapmaya devam edecek.”

 

“Biz birlikte Bolvadin’iz”

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Koca da bir konuşma yaptı. Koca, “24 Haziran seçimlerinde sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bizler beraber yola çıktık beraber yürüyoruz. Ne dedik durmak yok yola devam dedik. Arkasından zafer milletindir dedik. İşte vakit Afyonkarahisar, vakit Bolvadin vakti dedik. Vakti ona göre değerlendireceğiz. Kim ne derse desin kim Konuşursa konuşsun biz biriz beraberiz. Biz birlikte bolvadiniz. İri olacağız, diri olacağız beraber olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Türkiye’de oynanan oyunlar devam ediyor, bundan sonra da devam edecektir. O yüzde 24 Haziran seçimlerinde oyları en yüksek seviyeye çıkaracağız inşallah” şeklinde konuştu.

 

“Dünyadaki en büyük 10 projeden 6’sı Türkiye’de”

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da bir konuşma yaptı. Bakan Eroğlu, “Bolvadin Türkiye’de en çok yatırım alan ilçelerden bir tanesi. Bolvadin’e yapılan yatırım yaklaşık bir buçuk milyar lirayı buluyor. Eğitimde en ileri noktada Bolvadin ilçemiz yer alıyor. Burada belediye başkanımız çok güzel hizmetler verdi. Kendisini takdir ediyoruz. İnşallah Bolvadin muhteşem bir ilçe olacak, güzel bir ilçe olacak. Çay ilçemize çok büyük bir baraj inşa ediyoruz. İnşallah bu barajımız bu sene su tutmaya başlayacak. Bu barajımız ile birlikte Bolvadinimize, Dişli’ye, Kemerkaya’ya memba kalitesinde su vereceğiz. Eski Türkiye bir bakın kardeşlerim. Geçmişte yabancıların önünde başbakanlar el pençe divan duruyorlardı ama bugün herkesin karşısında dik duran bir başbakan ve bir Cumhurbaşkanı var. Paradan 6 sıfır atan biziz. Bugün dünyada 10 tane mega proje var. Bu 10 projenin 6’sı Türkiye’de. Daha iyilerini yapacağız. Çünkü halkımız en iyilere layıktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum