phishing

Gazlıgöl Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundular

Gazlıgöl Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundular

Gazlıgöl Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundular
11 Ocak 2019 - 09:02 - Güncelleme: 11 Ocak 2019 - 14:05

 

 

Gazlıgöl Havzası Termal Yatırımcılar ve İşletmeleri Dayanışma Derneği yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Gazlıgöl Havzası Termal Yatırımcılar ve İşletmeleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Çınaroğlu ve Ali Günçar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

 

BAŞARAN, SERTESER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret hakkında bilgi veren Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran, “Gazlıgöl bölgesinde yaşanan sorunları ve önerdiğimiz çözüm önerilerimizi Sayın Başkanımız Hüsnü Serteser ile paylaşmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bizleri güleryüz ve nezaketle ağırladığı için teşekkür ederiz” dedi.

 

AFYON, TERMALİN BAŞKENTİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Afyonkarahisar’ın “termalin başkenti” şeklinde nitelendirilen bir şehir olduğunu belirterek “İlimizde termal turizmin daha da gelişmesi için yatırımcılarımızın ve işletmelerin her zaman yanındayız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum