phishing

Flaş Haber : CHP'den ihraç edilen Tacizci Kuşadası yöneticisi Afyon polisi tarafından Denizli'de yakalandı

Flaş Haber : CHP'den ihraç edilen Tacizci Kuşadası yöneticisi Afyon polisi tarafından Denizli'de yakalandı

Flaş Haber : CHP'den ihraç edilen Tacizci Kuşadası yöneticisi Afyon polisi tarafından Denizli'de yakalandı
21 Şubat 2018 - 22:37 - Güncelleme: 21 Şubat 2018 - 23:12

CHP Kuşadası ilçe teşkilatından şüpheli M.Y dün saat 15:00 sularında Dinar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Dinar Adliyesine kelepçeli bir şekilde getirildi.Şüpelinin ifadesi Dinar Adliyesinde alındı.

Chp Kuşadası yöneticileri Chp Kurultayına katılmak için Ankara’ya yolculukları sırasında 13 yaşındaki çocuğa taciz edildiği iddiaları yaygın basında gündeme bomba gibi düşmüştü.

Edinilen bilgiye göre Kuşadası ilçe teşkilatı yöneticilerinden olan şüpheli M.Y hakkında çıkan taciz iddiaları sırasında otobüsün Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi güzergahından geçtiği sırada meydana gelmiş olduğunun tespit edilmesinin ardından olayın Dinar Emniyet Müdürlüğüne bildirildiği öğrenildi.

Dinar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çaba ve başarılı çalışmaları neticesinde yürütülen  araştırmalarının sonucunda harekete geçerek, şüpheli M.Y’ yi Denizli’ de hasta ziyareti sırasında ifadesi alınmak üzere Dinar’a getirildiği öğrenildi. Şüpheli M.Y Dinar adliyesindeki işlemlerinin ardından alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Kuşadası İlçe Teşkilatı’nı CHP Kurultayı için Ankara’ya taşıyan otobüste yönetici M.Y., alkol aldı ve 13 yaşındaki bir erkek çocuğu taciz etti!

CHP, Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticilerinden M.Y.’nin adının karıştığı, ‘pedofili’ skandalı iddiasıyla çalkalanırken, Olayın, teşkilatı CHP Kurultayı için Ankara’ya taşıyan otobüste Dinar yakınlarında  meydana geldiği belirtildi.

Yerel medyada da haberleştirilen ‘pedofili’ skandalı, iddiaya göre gece ilerleyen saatlerde otobüsün ışıklarının kapalı olduğu sırada yaşandı. Otobüste alkol alan CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticilerinden M.Y., daha sonra otobüste bulunan 13 yaşındaki erkek çocuğu da yanına alarak en arka koltuğuna geçti. M.Y.’nin burada çocuğa cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Işıklarının yanmasıyla ortaya çıkan skandalın, otobüste bulunan partili kadınlar tarafından fark edildiği belirtildi. M.Y’ye tepki gösteren ve üzerine yürüyen kadınların, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi tarafından sakinleştirildiği, sapık yönetici M.Y’nin Afyon’un Dinar ilçesi sınırlarında otobüsten indirilerek ve cebine bir miktar para konularak, Kuşadası’na geri gönderildiği belirtildi. Mağduru 13 yaşında bir çocuk olan taciz skandalının olay anında polise bildirilmemesi otobüsteki partililerin tepkilere neden olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum