phishing

Flaş...Falaş...Falaş...Yurdunuseven’in aday adaylığına genel merkez vizesi

Flaş...Falaş...Falaş...Yurdunuseven’in aday adaylığına genel merkez vizesi

Flaş...Falaş...Falaş...Yurdunuseven’in aday adaylığına genel merkez vizesi
26 Nisan 2018 - 00:35 - Güncelleme: 26 Nisan 2018 - 10:59

Ak parti genel merkezi tarafından il başkanı İbrahim Yurdunuseven’in milletvekili aday adayı olabilmesinin önü açıldı.

Seçim kararının alınmasında bu tarafa Ankara’da olan Ak parti Afyonkarahisar İl başkanı İbrahim Yurdunuseven’in milletvekili aday adayı olabilmesi için Akparti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından izin verildiği bildirildi.

Yurdunuseven’in 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde aday adayı olabilmesi için Akparti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından il başkanlığından istifa etmesinin istediği bildirildi.

Akparti il yönetim kurulu üyelerine gönderilen telefon mesajında ise Yurdunuseven’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin istendiği bildirildi.

Akparti il yönetim kurulu üyelerine Başkan İbrahim Yurdunuseven tarafından gönderilen telefon mesajı; ”Değerli yönetim kurulu üyelerimiz, Genel merkez teşkilat başkanımız Mustafa Ataş Bey'in talimatlarıyla 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak milletvekilliği seçiminde aday adayı olmak üzere İl başkanlığından istifa etmem istenmiştir.  Yapılacak seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.”denildi.

KARADAĞ GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Ayrıca Sinanpaşa İlçe Başkanı Ünal Karadağ’ın ise milletvekili aday adayı olabilmek için Genel merkezde kulis çalışmalarına ve görüşmelere devam ettiği bildirildi.

ÖZGÜN İSTİFA ETTİ

Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr.Recep özgün ise bugün sosyal medya hesabından milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ettiğini duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum