phishing

Fakı Edeer’den türkü ziyafeti

Fakı Edeer’den türkü ziyafeti

27 Nisan 2017 - 19:06 - Güncelleme: 28 Nisan 2017 - 08:16

Fakı Edeer’den

türkü ziyafeti

 

 

Emirdağ Günü etkinliklerinin son gününde sahne alan Emirdağlı Halk Ozanı Fakı Edeer, Emirdağ ve Afyonkarahisar yöresine ait seslendirdiği türküleriyle kimi zaman duygulu anlar yaşattı, kimi zamanda hareketli parçalarıyla konukları coşturdu

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, Emirdağ Kent Konseyi, Afyonkarahisar Emirdağlılar Derneği ile Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen Emirdağ Günü etkinlikleri, Halk Ozanı Fakı Edeer konseri ile sona erdi.

Afyon Lisesi konferans salonunda düzenlenen konser büyük beğeni topladı. Gece, Emirdağ’ın yerel sanatçıları, Hamza Halaç ve Pınar Halaç’ın seslendirdiği türkülerle başladı. Daha sonra sahne alan Halk Ozanı Fakı Edeer seslendirdiği yöresel türkülerle geceye damga vurdu. Emirdağ ve Afyonkarahisar yöresine ait seslendirdiği türküleriyle kimi zaman duygulu anlar yaşattı, kimi zamanda hareketli parçalarıyla konukları coşturdu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz,  Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü E. Emel Sarlık, Afyonkarahisar Emirdağlılar Dernek Başkanı Necati Sarı,  Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı, Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları,  Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Üyeleri ile çok sayıda Emirdağ, Afyonkarahisar ve Eskişehirden davetli katıldı.

Afyonkarahisar Emirdağlılar Dernek Başkanı Necati Sarı, gecenin sonunda böylesi güzel bir organizasyonun yapılması konusunda öncülük eden Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek  onur plaketi takdim etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum