phishing

Evciler, Yatırım, Hizmet ve Gelişme Bekliyor

Evciler, Yatırım, Hizmet ve Gelişme Bekliyor

Evciler, Yatırım, Hizmet ve Gelişme Bekliyor
19 Aralık 2018 - 22:03

 

 

AK Parti Evciler Belediye Başkan Adayı Ali Dede Savaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Akçin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için çalışmalarını yürütüyor.

Gittiği ev ziyaretlerinde ve vatandaş buluşmalarında Evciler halkının artık değişimi istediğini, özellikle, yatırımlar ve ilçenin gelişmesi adına hükümet eliyle projelerin yapılmasının zamanının geldiğini halktan duyduğunu belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Dede Savaş, AK Parti belediyeciliğiyle Evciler’in yeniden tanışacağını söyledi.

Evciler’i geliştirip, büyütmenin zamanının geldiğini, iktidar eliyle yapılacak olan projelerin, halkın taktiri ile Ak Partinin yapacağını kaydeden Savaş şunları söyledi, “İlçemizde seçim çalışmalarımızı partimizin bütün organlarıyla yürütüyoruz. Özellikle kadın kollarımız bu konuda Üzerlerine düşen görevin fazlasını yapıyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde Belediyeyi kazanıp ilçemizi geliştireceğiz” dedi.

Kadın Kolları Hiç Durmuyor

AK Parti Evciler kadın kolları başkanı Dilek Akçin ve bayan üyeler, ev ev, kapı kapı dolaşarak AK Partinin kazanması adına çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmaların seçim yasaklarının başladığı ana kadar devam edeceğini bildiren Ak Partili kadınlar, gece gündüz demeden çalışacaklarını belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum