phishing

ESOB Aylık Toplantısında SGK Ve İş Kur İl Müdürleri Bilgi Verdi

ESOB Aylık Toplantısında SGK Ve İş Kur İl Müdürleri Bilgi Verdi

ESOB Aylık Toplantısında SGK Ve İş Kur İl Müdürleri Bilgi Verdi
09 Ocak 2019 - 12:52

 

 

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Şubat ayı toplantısına SGK İl Müdürü Samet Fidan ile İş-Kur İl Müdürü Ahmet Karakaya da katıldı.

 

Her iki müdür de oda başkanlarına kendi müdürlükleri hakkında genel bilgiler verdi.

 

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Hem SGK İl Müdürü hem de İş Kur İl Müdürünün kurumla samimi çalışma içinde olduklarını belirterek “Her iki müdürümüz, hem Sayın Samet Fidan, hem de Sayın Ahmet Karakaya bizlerle her zaman yakın çalışma içinde bulundular. Her zaman bize ve odalarımıza her türlü katkıyı verdiler. Kendilerine bu vesile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

SGK İL MÜDÜRÜ SAMET FİDAN’DAN ÇAĞRI. “TAKSİTLERİNİ ÖDEYEMEYENLER 28 ŞUBAT’A KADAR BORÇLARINI YATIRIRSA YAPILANDIRMADAN YARARLANACAK”

 

ESOB aylık toplantısında konuşan SGK İl Müdürü Samet Fidan, yapılandırmaya başvurduktan sonra taksitlerini ödeyemeyenler için gelen haberi paylaştı. Taksitlerini ödeyemeyen borçlular, aksattıkları taksitleri öderlerse yapılandırmaları aynen devam edecek diyen SGK İl Müdürü Fidan “Yapılandırmanın bozulmaması için borçlular gecikmiş taksitlerini 28 Şubat’a kadar ödemeleri gerekiyor. Bu fırsattan yararlanmalarını öneriyorum” diye konuştu.

 

İŞ KUR İL MÜDÜRÜ AHMET KARAKAYA “GİRİŞİMCİLİK KURSLARINDA ESOB’DAN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK”

 

Toplantıda konuşan İş Kur İl Müdürü Ahmet Karakaya, girişimcilik kurslarının yararına işaret etti. İl Müdürü Karakaya “Bu konuda Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz bizlere büyük destek verdi. Bu yıl da aynı şekilde destek bekliyor, yeni girişimcilerin iş sahası açmasını bekliyoruz” dedi.

 

ESOB Başkanı Konak, girişimcilik kursunu bitirerek iş yeri açanların Afyon’da yüzde 30’ları geçtiğini belirterek “Bizler bu konuda Türkiye ortalamasının çok çok üzerindeyiz. Bizde kurs görenler, işyeri açtı. Hem kendilerine hem de ülkemize katkı veriyorlar” dedi.

 

ESOB Toplantısında İş Kur İl Müdürü Ahmet Karakaya, Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Çürük ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ile girişimcilik kursu protokolü imzaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum