phishing

Eski İyi Partili MHP’den belediye başkan adayı olmak için müracaat etti

Eski İyi Partili MHP’den belediye başkan adayı olmak için müracaat etti

Eski İyi Partili MHP’den belediye başkan adayı olmak için müracaat etti
08 Kasım 2018 - 09:04

İyi Parti il yönetim kurulu üyesi Emirdağlı Ramazan Eryılmaz MHP’den belediye başkan adaylığı için müracaat etti.

BAŞKANLARLA BİRLİKTE ANKARADAYDI

Emirdağ MHP Gömü Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Ramazan Eryılmaz’ın geçen hafta içerisinde mevcut belediye başkanlarıyla birlikte genel merkeze ziyarete gittiği öğrenildi.

İYİ PARTİDEN GEÇENLER ADAY YAPILMIYOR

İyi Parti’den gelenlerin aday yapılmadığı MHP’de Ramazan Eryılmaz’a karşı net bir cevap verilmediği ve birlikte Ankara’ya gittiği belediye başkanlarının adaylıkları açıklanmasına rağmen kendisinin adaylığının açıklanmaması ise aday edilmeyecek yorumlarına neden oldu.  

SÖZLEŞMESİ NEDEN FESH EDİLDİ

İyi Partili Ramazan Eryılmaz’ın neden İyi Parti’den tekrar MHp’ye geldiği ise merak konusu oldu. Kurtuluş’un yaptığı araştırmaya göre bir dönem Doğa Koleji’nde de öğretmen olarak çalışan ve iş akdi fesh edilen Eryılmaz’ın neden çok uzun bir zaman geçmemesine rağmen İyi Parti’den değil de MHP’den aday olmak istediği ise akıllarda soru işaretine neden oldu.

İYİ PATİ EMİRDAĞ KONGRESİNE KATILDI

İyi parti yöneticisi olduğu dönemde Emirdağ’da yapılan ilçe kongresine de İyi Parti’nin Afyonkarahisar’daki ağır toplarıyla birlikte katılan Eryılmaz’ın daha sonradan neden saf değiştirdiği ise merak konusu oldu.

TAYTAK’IN HABERİ VAR MI ?

Aday Ramazan Eryılmaz’ın Taytak ile de görüştüğü ve adaylık için destek istediği gelen bilgiler arasında yer alırken,Taytak’ın ise Eryılmaz’a net bir cevap vermediği belirtiliyor. MHP’de İyi Parti’den geçenlerin aday edilmediğinin bilindiği ve Eryılmaz’ın İyi Parti’den MHP’ye geldiğini, MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Taytak’ın bilip bilmediği ise merak konusu oldu.

OBJEKTİFLERE “İYİ” POZU VERDİ

İyi Parti Emirdağ İlçe kongresinde İYİ Parti’nin Afyonkarahisar ekibiyle birlikte objektiflere poz vermesi ise gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum