phishing

Eski gelinimiz oğlumuzu tahrik etmeseydi bu cinayet işlenmezdi

Eski gelinimiz oğlumuzu tahrik etmeseydi bu cinayet işlenmezdi

 Eski gelinimiz oğlumuzu tahrik etmeseydi bu cinayet işlenmezdi
22 Şubat 2017 - 16:14 - Güncelleme: 22 Şubat 2017 - 21:40

 

Eski gelinimiz oğlumuzu tahrik

etmeseydi bu cinayet işlenmezdi

 

 

Geçen pazar günü, boşandığı eşi Ebru G.’yi pompalı tüfekle öldüren Ahmet D.’nin ailesi, olayın meydana gelmesinde eski gelinlerinin tahrik edici davranışının büyük rol oynadığını ileri sürdü

 

 

 

Afyonkarahisar kent merkezindeki Kayadibi Mahallesi'nde yaşanan olayda, mart ayında boşanan çiftin bir çocukları vardı ve Ebru G. (29) eski kocası Ahmet D.’nin (31) evine çocuklarını görmeye geldi.  21 Mart 2017 tarihinde resmi olarak boşandıkları öğrenilen çiftin tek çocuklarının velayeti mahkeme kararıyla baba Ahmet D.’ye verildi. Anne Ebru G.’ye de haftada 1 gün 10.00-18.00 saatleri arasında 6 aylık kız bebeklerini görme izni verildi.

 

ESKİ KARISINA 5 EL ATEŞ ETTİ

Anne, Ebru G., Pazar günü, kızını almak için eski kocasının evine gitti. İkili arasında sözlü başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve Ahmet D. pompalı tüfekle eski karısına pompalı 5 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan genç kadın olay yerine hayatını kaybetti.

Ahmet D., gözaltındaki sorgusunun ardından dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYINVALİDEDEN ESKİ GELİNE AĞIR SUÇLAMALAR

Olayın ardından gazetecilere konuşan Ahmet D.'nin annesi Ayfer D., eski gelinleri Ebru Dere'nin daha boşanmadan başka bir erkekle yaşamaya başladığını ve sürekli uygunsuz mesajlarla oğlunu tahrik ettiğini iddia etti.

Oğlunun, çocuğunun hatırına sürekli alttan aldığını belirten Anne Ayfer D., şunları anlattı:

 

EBRU, BİR GECE ÖNCE OĞLUMU BİR YERE ÇAĞIRDI

 "Söylediklerini değil bir koca, bir insan bile kaldıramazdı. Oğlum çok sabır etti. Defalarca abdest alıp Allah’a yalvardığını bilirim. Olayın yaşandığı gece Ebru, oğlumu arayarak Sülümenli beldesinde bir yere çağırdı, gece çok geç bir saatti. O gece oğlumu zor tuttum. Ayaklarına kapandım. Baktım olmadı gidecek, ben de torunumu yani oğlumun kızını çimdikleyerek ağlattım. Kızının ağladığını susmadığını görünce oğlum merdivenlerden geri döndü.

 

OĞLUMA BAŞKA ERKEKLE OLAN FOTOĞRAFINI GÖNDERMİŞ

Eğer oğlum onların dediği yere gitseydi. Ebru oğlumun başına birlikte yaşadığı kişi ile bir bela getirecekti. Oğlumun cep telefonlarına birlikte yaşadığı erkekle fotoğraflar göndermiş. Dün yine çocuğu görmeye gelmişti, bir anda ne oluysa bir bağırma sesi geldi. Ebru küfür ederek ‘sana etek giydireceğim’ dedi. Sonra silah sesini duydum. Sonrasında ise kendimi kaybetmişim.”

 

TAHRİK ETMEMİŞ OLSAYDI, BUGÜN KENDİSİ YAŞIYOR OLACAKTI

Cep telefonuna gelen mesaj ve uygusuz fotoğrafların ardından oğlu Ahmet D.'nin çok sabrettiğini söyleyen anne Ayfer D. şöyle devam etti: "Allah'ım kızımın hatırına bana sabır ver diye çok yalvarırdı. Son gece ona tuzak kurdular ama ben göndermedim. Defalarca soğuk su ile banyo yaptı. Sürekli oturup Allah'a dua etti. Sabretti sabretti, ama sonu böyle oldu. Buraya gelişinde yine tahrik etmemiş olsaydı, bugün kendisi yaşıyor olacaktı.”

 

GELİNİMİZ DAHA BOŞANMADAN BAŞKA ERKEKLE YAŞAMAYA BAŞLADI

Eski gelinleri Ebru G.’nin daha boşanma gerçekleşmeden başka bir erkekle aşk yaşamaya başladığını ileri süren baba Türker D. ise, “Eski gelinimiz, kızını almaya gelirken dahi, erkek arkadaşının arabasıyla geliyordu. İleride arabadan inip kızını alıp gidiyordu" suçlamasını yöneltti.

 

OLAYIN ARKASINDA HİÇ BİR ERKEĞİN KALDIRAMAYACAĞI TAHRİKLER VAR

Basında çıkan bazı haberlerin de olayın gerçeği yansıtmadığını ileri süren baba Türker D., "Bazı kanallarda oğlum sanki onun evine gitmiş de onu orada öldürmüş gibi verdiler. Olay benim evimin önünde oldu. O buraya geldi ve gelirken de yine tahriklerine devam ederek geldi. Olayı kesinlikle tasvip etmiyorum. Keşke yaşanmasaydı. Ancak olayın arkasında hiç bir erkeğin kaldıramayacağı tahrikler var.”

ADALETE GÜVENİYORUZ

Ahmet D. ailesi yaşadıkları acı olayın ardından adalete güvendiklerini belirterek, oğlunun cinayet olayını ağır tahrikler sonucu işlediğine inandıklarını ifade ettiler. Öet yandan, Ebru  G.’nin cenazesi dün sabah saatlerinde Afyonkarahisar merkeze bağlı  Çavdarlı Köyü'nde toprağa verildi.●POLAT YILMAZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum