phishing

Ercan : Koçak Rakiplerine Fark Attı, İttifak Yapsalar Bile Tren Kaçtı

Ercan : Koçak Rakiplerine Fark Attı, İttifak Yapsalar Bile Tren Kaçtı

Ercan : Koçak Rakiplerine Fark Attı, İttifak Yapsalar Bile Tren Kaçtı
06 Ocak 2019 - 20:58

 

Afyonkarahisar Merkezde Dr. Mahmut Koçak’ın rakiplerine fark attığını herkesin gördüğünü vurgulayan Ercan, “Daha önce MHP-AKP’den birisi adayını çekecek dediklerinde Sayın MHP yetkilisi

böyle bir söylenti çıkaranlar ya vatan haini veya FETÖ’cüdür diyordu. Bugün ittifak içine girmek için can atıyorlar. AKP kanadı da böyle bir şey yok derken şimdi ne oldu… Cumhur İttifakı kaçınılmaz oldu. İttifak yapsalar bile tren kaçtı. Atı alan helalinden Üsküdar’ı geçti. Adayımız Dr. Mahmut Koçak Bey’e başarılar diliyorum. Bu yükselişi görenler ve oyun bozmak isteyenler CHP keşke desteklemeseydi deyip oy akışını durdurmaya çalışıyorlar.” diye konuştu.

HALK KİME “SAYIN” KİME “KELLE” DENİLDİĞİNİ UNUTMADI

Yalandan beslenenlerin CHP-HDP ile işbirliği yapıyor dediklerini kaydeden Ercan, “CHP hiçbir zaman terör örgütleriyle bir araya gelmemiştir. Ne FETÖ nede PKK ile küçük menfaatler için dolaylı veya direk olarak görüşülmemiştir. Halkımız kime ‘sayın’ kime ‘kelle’ denildiğini unutmamıştır. Meydanlarda terörist başının mektuplarını Sayın Kılıçdaroğlu okutmamıştır. Aksine PKK’nın hedefinde olup Artvin’de suikast e uğramıştır. AKP işine gelirse Cumhur İttifakı ile olur, işine gelirse HDP ile andımıza karşı çıkar. Hain lafı bu kadar nasıl ucuz kullanılır. Anlamakta zorlanıyoruz. Daha 2 gün oldu okullarda çocukların Türküm Doğruyum Çalışkanım, Ne Mutlu Türküm Diyene demeleri kimlerin oyu ile red oldu? AKP ve HDP. Kim kimle ittifak halinde buna değerli Afyonkarahisar’lılar karar versin. Tabi çekimser kalan MHP’yi de milli duruşundan dolayı tebrik etmek lazım.” şeklinde konuştu.

AKP DOĞUDA HDP’Yİ DESTEKLERSE KÜRT KARDEŞLERİMİZ OLUYOR

“CHP’yi HDP destekler veya oy vermeye çalışırsa PKK ile işbirliği oluyor. Hain oluyoruz. Ama AKP’yi doğuda HDP’yi desteklerse Kürt kardeşlerimiz oluyor.” diyen Ercan, “Vali, emniyet ve askere sakın çözüm sürecinde PKK’ya müdahale etmeyin gelen teröristlere halı serip çadır kurup affedenler Diyarbakır’da İbrahim Tatlıses’le ‘megri’ ‘megri’ türküsünü sanki CHP’liler söylemiş gibi bizler hain, kendileri vatansever oluyor. CHP’liler çok uyardı. Bu hendekleri kazdırtmayın bu hendeklerden Mehmedimize kurşun sıkacaklar dediğimizde siz karışmayın çözüm süreci var dediler. Sonradan kaç güvenlik görevlimiz o ilçeleri tekrar alabilmek için şehit oldu. Bunlar unutulmadı. Türkiye’de yerelde CHP ve ‘Millet İttifakı’nın geldiğini gördüklerinden şaşırmaktadırlar. Hikayeleri bitti. Beka, İş Bankası hisseleri, İsmet Paşa başka konu kalmadı. Deniz bitti. CHP’nin bu konuda utanacak saklayacak gocunacak hiçbir endişesi korkusu yoktur. Pazar yerleri yangın yeri,  ekonomi kötü, dış politika tıkandı. Bu konuların tartışılmasını önlemek için suni gündem oluşturmaya çalışmaktadırlar.” dedi.

VATANADAŞ BIRAKIN ET YEMEYİ, OT YİYEMEZ HALE GELDİ

Vatandaşların bırakın et yemeyi ot bile yiyemediklerini kaydeden İl Başkanı Nevzat Ercan, “Geçen yıl vatandaş et yiyemiyordu. Bu yıl etin yerine ot da yiyemez hale geldi. Barış Manço sanki bugünleri görmüş domates, biber, patlıcan, menemen, karnıyarık en lüks yemek haline geldi. Ne yapacaksın İş Bankası hisselerini vatandaşın derdine bak. İnsanlar borcunu ödeyemez hale geldi kredi kartları tıkandı. Suçlu bulundu AVM’ler… Bu CHP zihniyeti var ya o AVM’lere bu imar çarpıklıklarına dikine büyüyen binalara İsmet Paşa izin verdi. Halkımız gereken cevabı 31 Mart’ta verecektir. ‘Mart’ın Sonu Bahar’ diyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan AKMAN
    5 yıl önce
    Sayın kelimesi dil sürtmesi olamazmi?sizin tabirinizle olamaz diyelim bütün mesele bu mu? Ama şuanda siz onlarla kolkola geziyorsunuz sizin yaptığınız nedir?