phishing

Ercan : CHP’de Kongre Hesabı Yapanlara Yer Yok

Ercan : CHP’de Kongre Hesabı Yapanlara Yer Yok

Ercan : CHP’de Kongre Hesabı Yapanlara Yer Yok
06 Ocak 2019 - 20:46

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP’de kongre hesabı yapanlara yer olmadığını belirterek, “Partimiz kimsenin oyuncağı değil, Milletvekili sıralamasını beğenmeyeler, 14 beldenin 13’ünde aday çıkartmayanlar, naylon üyelerle seçimi kazanıp partiyi çay içilip gidilen yer olarak görenlere CHP’de yer yok” dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, düzenlediği basın toplantısında ülke ve Afyonkarahisar gündemine dair değerlendirmede bulundu.

CHP’DE KONGRE HESABI YAPANLARA YER YOK

Çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı’nın görevden alınma süreciyle ilgili bilgiler veren CHP İl Başkanı Ercan, “Bir süredir beraber çalıştığımız merkez ilçe teşkilatımızı bu hafta görevden aldık. Atanmış il yönetimi kendi iradesiyle çalışmayanı parti görevini yapmayanı makamı işgal edenleri alarak partinin önünü açmıştır. Partimize gönül verenler şundan emin olsun artık partide kongre hesabı yapanlar değil, partinin ilke ve düşüncelerine hizmet eden partimizin iktidar ve başarısına odaklananların partisi olacaktır.” dedi.

PARTİMİZ KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİL, CHP ZARAR GÖRMESİN DİYE SABIR ETTİM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kimsenin oyuncağı olmadığının önemle altını çizen Ercan,

“Merkez İlçe yönetimini görevden almayı seçim var endişesiyle az daha ertelesem o zaman sayın ilçe başkanının dediği gibi oyuncak olurdum. Burası Cumhuriyet Halk Partisi’dir ve kimsenin oyuncağı değildir. Ayak uyduramayanlar gider. Çalışacak olanlar gelir. İl Başkanlığına geldiğim günden beri partim için çalışmayan, oylarını düşüren, 14 beldeden 13’ünde aday çıkartmayan açık ara seçimle geldiğini söyleyen ilçe başkanım gerçek partili olmayan naylon üye ile kazandığını görmezden gelip atanmış diye güya partim için çalışan değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma hakaret ettiğini sanmaktadır. Bu hastalıklı yapıya bu kadar süre nasıl dayandım ve sabır ettimse partim zarar görmesin belki arkadaşlar partiye gelip çay içilip gidilen yer olmaktan çıkarıp köy ve beldelerde çalışırlar diye bekledim. Ama asıl zararlı olan naylon üye ile gelen ve sadece kongre hesabı yapan bu yapının kalması idi. Belki çalışırlar umudumu koruduğumdan bu zamana kadar sabrettim.” ifadelerini kulandı.

MİLLETVEKİLİ ADAY SIRALAMISINI BEĞENMEDİLER

Ercan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Milletvekili sıralamasını beğenmeyen bir aday adayının davasını gütmek yerine aziz Atatürk’ümüzün bize emanet ettiği partimize hizmet etselerdi şahsımın ve yönetimimin daha çok sevgi ve saygısını kazanırlardı. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü bizim asıl gündemimizde bu yok. Bu her partide olabilen ancak bizde olduğu zaman ön plana çıkarılan bir husustur. Önlem aldığım yerlerde belediye başkan adaylarımız üstün gayretle başarılı olmak için çalışmaktadırlar. Aday çıkmayan yerlerde de aday arayışlarımız son aşamada olup 31 Mart’ta başarılı sonuçlar alacağımızdan partililerimiz emin olsunlar. Tek başına ‘Millet İttifakı’ olarak seçimlere girdiğimiz yerlerde başarılı sonuçlar alacağımızı biliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum