phishing

Erbakan'ı Anlama Ve Şehitler Gecesi 25 Martta

Erbakan'ı Anlama Ve Şehitler Gecesi 25 Martta

Erbakan'ı Anlama Ve Şehitler Gecesi 25 Martta
22 Şubat 2018 - 16:03

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun yazılı bir basın açıklaması yaparak 24 Şubat – 2 Mart tarihlerinde kutlanan Erbakan Haftası münasebetiyle bir açıklama yayınladı.

Coşkun;”27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Milli Görüş Lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, her yıl vefat yıldönümünde Milli Görüş kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle anılmaktadır. 24 Şubat – 2 Mart tarihleri arası Erbakan Haftası olarak ilan edilmişti.Bu tarihler arasında ülke genelinde yüzlerce anma etkinliği düzenlenecek.”dedi.

Coşkun Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 7. sene-i devriyesi münasebetiyle Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar şubesi olarak ERBAKAN'I ANLAMA VE ŞEHİTLER GECESİ programı düzenleyerek anacaklarını ifade etti.

Coşkun sözlerini şöyle sürdürdü;”Şubat ayı şahadet ayıdır.Merhum Erbakan Hocamız gibi, İslam'a Hizmet etmiş öncülük etmiş Aliye İzzet Begoviç gibi bir çok lideri Şehitleride anacağız.Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatı, başta Türkiye’de olmak üzere tüm İslam dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Türkiye’de toplumun tüm kesimleri O’nun vefatından sonra cenaze merasiminde arkasında saf tutmuştur.

Etkinliklerimizdeki temel amaç, Erbakan hocamızın salt olarak adını anıp,gönlümüzde buruk bir üzüntü meydana getirmek değildir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak, onun hayatı boyunca attığı adımları kronolojik sırayla dile getirmek değil, O’nun fikirlerini anlayarak bugüne uyarlamakla mümkün olacağını özellikle belirtmek istiyorum.Hocamız, inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Erbakan Hocamız, büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hem de insanlığa barış ve huzur getirecek yeni bir dünyanın adımlarını atmıştır.

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar şubesi olarak düzenleyeceğimiz ERBAKAN'I ANLAMA VE ŞEHİTLER GECESİ programı Afyonkarahisar Merkezde 25 Şubat Pazar Saat 19.30’da Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda konuşmacı olarak Tarihci Gazeteci Yazar Ekrem Şama konuk oluyor.

Programda Sinevizyon gösterimi, Ezgi ,marşlar, süprizler olacak.Tüm halkımızı davet ediyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum