phishing

EPAK Toplantısı Cuma

EPAK Toplantısı Cuma

EPAK Toplantısı Cuma
11 Ocak 2019 - 08:53

Merkez hakem kurulu tarafından Türkiye genelinde hakemlere yapılan EPAK toplantısı Afyonkarahisar'da 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 18:00'da Afyonkarahisar Yeni şehir spor kompleksi konferans salonunda yapılacak.

EPAK toplantısı Merkez hakem kurulu tarafından Türkiye genelinde hakemlere yapılan EPAK toplantısı Afyonkarahisar'da yeni devlet hastanesi konferans salonunda yapılacak.

 

Katılmayanlara ağır ceza

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Giineş;" ilimizdeki ulusal gözlemciler,bölgesel gözlemcilerdi gözlemcileri,ulusal yardımcı hakem,bölgesel hakemler,bölgesel yardımcı hakemler,il hakemleri ve hif hakemleri katılacak olup toplantıya

katılım mecburi olup EPAK toplantısına katılmayanlar bir sonraki EPAK toplantısına kadar müsabakalara çıkamayacaklardır" dedi.

 

Saha çalışması da yapılacak

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu tarafından resmi internet sitesinde yapılan bir diğer açıklama da ise Cuma günü futbol hakemlerine yönelik Merkez Atatürk Stadyumunda saha çalışması yapılacak. Gerçekleştirilecek çalışmaya tüm hakemlerin katılmalarının zorunlu olacağı ve yanlarında malzemelerini de getirecekleri duyuruldu. Saha çalışmasına, Klasman hakemleri, il Hakemleri ve tüm kursu bitiren Hif hakemleri yer alacak.

 

Alaattin Yeşilçay

HİSAR GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum