phishing

En Büyük İhtiyacımız Kitap Okumak

En Büyük İhtiyacımız Kitap Okumak

En Büyük İhtiyacımız Kitap Okumak
26 Nisan 2018 - 09:45

Bizlere pek çok kapının anahtarını sunacak olan kitap okuma alışkanlığı gençlere küçük yaşlarda kazandırılmalıdır. Özellikle aileler çocuklarını kitap ile küçük yaşlarda tanıştırmalı, kendileri de kitap okuyarak çocuklarına örnek olmalıdır. Kitap okuyan insanlar kendilerini geliştirir, hayatta daha önemli mevkilere gelerek rahat bir hayat yaşama şansını yakalar.

Kitaplardan edinilen bilgiler, tecrübe ile birleştiğinde ışıl ışıl parlayan, her konuda bilgisi olan bireyler ortaya çıkar. Güzel bireyler, güzel toplumlar; güzel toplumlar, güzel bir dünya demektir. Hangi açıdan bakılırsa bakılsan kitap okumak kişiye değer katar. İnsana hiçbir zarar vermediği gibi kişiye birçok fayda sağlar. Bu sebeple kitap okumak bir alışkanlıktan öteye bir yaşam tarzı olmalıdır.

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak “En büyük ihtiyacımız kitap okumak. “projesi kapsamında vakfımızda kayıtlı olan ailelerin okuma çağındaki çocuklarını, bu yıl Valiliğimizce ilimizde Fuar alanında ilk kez düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarında kitaplarla buluşmalarını sağladı ve hediye kitaplarımızla okuma alışkanlıklarının pekişmesine katkıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum