phishing

“ En büyük hedefimiz şampiyonluk”

“ En büyük hedefimiz şampiyonluk”

“ En büyük hedefimiz şampiyonluk”
22 Ağustos 2017 - 20:26

“ En büyük hedefimiz şampiyonluk”

 

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden takımımız Afyon Belediyespor’da forma giyecek olan oyun kurucu Marcos Knıght Topuk Yaylası kampında değerlendirmelerde bulundu

 

SERCAN SAYIN- Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası’nda sürdüren ekibimiz Afyon Belediyespor’a transfer olan Amerika’lı oyun kurucu Marcos Knıght, yeni sezonu değerlendirerek tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

 

İşte Marcos ile yapılan röportajın detayları;

 

- Afyon Belediyespor’u tercih etmenin sebebi nedir?

Marcos Knıght, “ Benim en büyük hedefim tabii ki şampiyonluk kazanmak o yüzden Afyon’u tercih ettim. Tabii ki çok çalışmamız gerekecek, çok efor sarf etmemiz gerekecek ve sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

 

-Hedeflerinden bahsedermisin?

Marcos Knıght; “ Bireysel bir hedefim yok tabii ki takım olarak şampiyonluğu kovalayacağız.”

 

- Türkiye Basketbol Ligi hakkında neler söylemek istersin?

Marcoc Knıght; “ Birkaç tane arkadaşım ile de görüştüm araştırma gibi oldu ya da izleme gibi oldu ikinci lig maçları gerçekten çok sert ve fiziki geçiyor. Tabii ki şampiyon olmak istiyorsanız bunların hepsi kolay değil aksine zor olacak burası bildiğim kadarı ile sert bir lig.”

 

- Topukyaylası kampı nasıl geçiyor?

Marcos Knıght; “ Gayet iyi geçiyor bizim için. Takımda tecrübeli arkadaşlar var. Birbirimizi her geçen gün daha iyi anlıyoruz, kim nerede neler yapıyor daha iyi anlıyoruz. Sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum