phishing

Emirdağ’lı Ozan Can Kökcü Bursaspor'da (ÖZEL-HABER)

Emirdağ’lı Ozan Can Kökcü Bursaspor'da (ÖZEL-HABER)

Emirdağ’lı Ozan Can Kökcü Bursaspor'da (ÖZEL-HABER)
14 Kasım 2017 - 17:24

Emirdağ’lı Ozan Can Kökcü Bursaspor'da (ÖZEL-HABER)

 

Bursaspor, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Ozan Can Kökcü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

 

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Ozan Kökcü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

 

ÖNEMLİ BİR FUTBOLCU KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

 

İkinci başkan Ali Ademoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada scout ekibinin uzun süredir takip ettiği gelecek vaat eden yetenekli bir oyuncuyu Bursaspor’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Ademoğlu imza töreninde şu açıklamayı yaptı; “Bizim için çok güzel bir gün. Önce Yeşil Bursa A.Ş., Batman Petrolspor’u 2-0 yenerek 3 puan aldı. Scout ekibimiz tarafından uzun süredir takip edilen ve birçok önde gelen kulübün peşinde koştuğu Ozan Can ile beraberiz. Ozan 1998 doğumlu ve Hollanda’da yetişmiş genç bir arkadaşımız. Feyenoord altyapısında oynuyordu. Dün de Azerbaycan Ümit Milli takımı ile A Milli takımımıza karşı oynadı. Hem kabiliyet hem de prosedür olarak inşallah A Milli takımda forma giyebilecek durumda. Scout ekiplerimizin büyük çalışması neticesinde Ozan Can ile 4 yıllık anlaşma yaptık. Sözleşmesi 1 Temmuz 2017 tarihi ile geçerli olacak. Birçok kulüp belki şuan bize karşı kızabilir ama önemli bir iş yapıldı. Bursaspor’a önemli bir oyuncunun kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

İKİ AYAĞINI DA KULLANABİLİYOR

Groningen U17 takımında futbola başlayan Ozan Can Kökcü 18 Ağustos 1998 doğumlu. Orta sahada 10 numara pozisyonunda forma giyen Ozan Can Kökcü, Feyenoord U19 takımında forma giyiyordu. Yeni yıldız adaylarından olan Ozan Can Kökcü, 1,76 boyunda ve iki ayağına da kullanabiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum