phishing

Emirdağ Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Emirdağ Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Emirdağ Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor
10 Kasım 2018 - 20:58 - Güncelleme: 10 Kasım 2018 - 21:39

 

 

Emirdağ Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesini kilit taşı ile kaplayarak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu önünde kilit parke yol onarımı çalışması gerçekleştirdi.

 

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, “Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkanlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Okullarımızı modern bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz.” Dedi.

MENDERES MAHALLESİ 1024 SOKAKTA KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Emirdağ Belediyesi ilçemiz Mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ilçemiz Menderes Mahallesi’nde bulunan 1024 (Çağla) Sokak üzerinde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanarak hizmete sunulmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum