phishing

Elibol : Ali Cengiz oyunu bitti...

Elibol : Ali Cengiz oyunu bitti...

Elibol : Ali Cengiz oyunu bitti...
15 Mart 2018 - 13:44

Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri bitti ama tartışmalar hala bitmedi.

Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine ilişkin olarak ilk açıklamayı sosyal medya hesabından “Ali Cengiz oyunu bitti” başlığıyla Sandıklı Eski Belediye Başkanı işadamı İsmail Elibol yaptı.

Elibol’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ali ismiyle, Sandıklı Sebzeciler Odası Başkanı ve aynı zamanda Yeni Sandıklı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek ile Cengiz ismiyle ise, yıllardır Afyon Esnaf Odalar Birliği Başkanlığı’na aday olan ve Afyon Bakkallar Odası Başkanlığı’nı da yıllardır başkanlık yapan Cengiz Üstün’ü hedef aldı.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

“Herkes haddini bilecek” diten Elibol yazısında kendisinin polemiğe girmeyeceğini ve seçimlerde taraf olarak seçimleri alıp geçeceğini ifade ederek Ali Çiçek ve Cengiz Üstün’ün yazdıklarını da kendilerine iade ettiklerini ifade etti.

TABİRİ CAİZSE GÖMDÜK

Elibol sosyal medya hesabından Cengiz Üstün ve Ali Çiçek ‘i hedef alarak yazdığı yazıda Şunları söyledi; ”Bunun Birisi Bizler için Ta Afyon’dan diyordu ki; ‘hafif gelirsiniz, serçenin alayı olmaz’ diğeri de yine bizlere Resimlerimizi facesine koyarak diyordu ki, ’çapsızlar, aynı kuş sürüleri beraber uçar , yalınayaklar, sandığa Gömerim’ diyordu. Onlar bu lafları Sosyal medyada aklı sıra şov yaptıktan ismimizi ve resmimizi el alemin ortasına attıktan ve İleri geri yorum yaptırdıktan sonraki 2 oda seçiminde de 2’ye katladık. Tabiri caiz ise Gömdük...

BOYUNDAN BÜYÜK LAF ETMEYECEK

Herkes haddini bilecek. Boyundan büyük laf etmeyecek. Bizi seçimlere çekmeyecek, Madem çekiyorlar Biz polemiğe girmeyiz, Taraf olur Seçimleri böyle alır geçeriz. Ve Yazmış olduğunuz bütün lafları, böylece size iade etmiş olduk. Varsa müdahil olacağınız başka seçimler haber edin. Biz öğrendiklerimizi sırası ile öğretiriz.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum