phishing

Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin Afyonkarahisar’a geliyor

Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin Afyonkarahisar’a geliyor

Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin Afyonkarahisar’a geliyor
16 Kasım 2015 - 12:37

Prof. Dr. Emre Alkin, Sinerji Medya ve Konrad Adenauer Vakfı işbirliği ile ilki geçen yıl gerçekleştirilen ‘Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları’na katılmak üzere 4 Aralık’ta Afyonkarahisar’a geliyor

 

 

 

Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı, ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, Sinerji Medya Yayıncılık ve Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin ortaklaşa hazırladığı bir program çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelecek.

İlki geçen geçen yıl yapılan ‘Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları’ bu yıl 4 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek. Geçen Prof. Dr. Kerem Alkin ve Gazi Erçel’i esnaflarla buluşturan yılki Afyonkarahisar Ekonomİ Konferansları’ bu yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri ve Çaylı işadamlarına yönelik olacak.

 

AKÜ ÖĞRENCİLERİNE YENİ SÜREÇTE EKONOMİ DERİS VERECEK

Türk ekonomi ve iş dünyasının yakından tanıdığı özellikle dövizi ilgilendiren konularla birlikte ithalat-ihracat ve kamu ekonomisinde yetkin bir isim olan ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin AKÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencileriyle Ahmet Necdet Sezer Kampüsün de bir araya gelecek. “Yeni süreçte Türkiye Ekonomisi ve 2016 Türkiye Ekonomisi” konulu panelde öğrencilerle birlikte olacak olan Prof. Emre Alkin aynı gün akşam saatlerinde, termal bir otelde düzenlenecek Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları’nda Çay Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine “Kobiler İçin Büyüme Stratejileri, Kur Beklentileri ve 2016 Ekonomisi” bilgiler aktaracak.

 

KAYGISIZ: ÜYELERİMİZİN KAZANIMLARI OLACAK

Afyonda bu yıl ikincisi düzenlenecek etkinlikle ilgili bilgi veren Konrad Adenauer Stiftung Derneği Proje Yöneticisi Bekir Öncel yaptığı açıklamada dernek olarak 2 yıldır böylesine güzel bir etkinliğe proje desteği vermekten mutlu olduklarını, geliştirilen projenin her yıl daha farklı kitlelere ulaşmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Etkinliğin ikinci bölümüne ev sahipliği yapacak olan Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları’nda üyelerimizin bilgi anlamında müthiş kazanımları olacağına inanıyoruz. Ayrıca odamız üyelerini ülkemizin yetiştirdiği önemli bir ekonomistiyle bir araya getirmekten onur duyuyoruz.”●Kurtuluş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum