phishing

Eğitime Destek Kampanyası 90 Okula Ulaştı

Eğitime Destek Kampanyası 90 Okula Ulaştı

Eğitime Destek Kampanyası 90 Okula Ulaştı
01 Haziran 2018 - 22:18

          Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, tarihinin en önemli eğitim desteğini veren Afyonkarahisar Belediyesi, Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yusuf Özer Teknik Anadolu Lisesi, Şükrü Çelikay İmam Hatip Ortaokulu,75. Yıl Ortaokulu, Şehit Yasin Mergen İlkokulu ve Ortaokulu, TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Osmangazi Anadolu Lisesi’  ni ziyaret ederek en son teknoloji bilgisayar ve televizyonları okul idarecilerine teslim etti. Şehir merkezindeki tüm okulları kapsayan "Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası, bu altı okulla birlikte şu anda 90 okula ulaştı.

 

      Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaret ettiği okullara eğitime katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Okul idarecileri ise Başkan Burhanettin Çoban’ın okullarına sadece teknolojik anlamda değil, okulların ihtiyaçları konusunda eğitime tüm yönleriyle destek olduğunu söyleyerek kendisine şükranlarını sundu.

 

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

 

          Ziyaretleri sırasında öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Çoban, onlara çeşitli nasihatlerde bulundu. Ülkemizin tarihten gelen bir misyonu olduğuna dikkat çeken Başkan Çoban, “Sadece Türkiye değil, Dünya bizden hizmet bekliyor.  Bizler sadece ait olduğumuz topraklara değil, dünyada aç bir çocuk, zulüm gören bir insan varsa biz ondanda sorumluyuz. Balkanlar, Afrika, Ortadoğu, Uzak Doğu bizden hizmet bekliyor. İnşallah sizlerde hem şehrimize, hem ülkemize, hemde tüm dünyaya hizmet götüreceksiniz hemde hakkı ve adaleti oralarda temsil edeceksiniz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum