phishing

EĞİTİM YUVALARI BAŞKAN ÇOBAN'I BAĞRINA BASIYOR

EĞİTİM YUVALARI BAŞKAN ÇOBAN'I BAĞRINA BASIYOR

EĞİTİM YUVALARI BAŞKAN ÇOBAN'I BAĞRINA BASIYOR
11 Mayıs 2018 - 20:51

'Eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası 33 okula ulaştı. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılanan Başkan Burhanettin Çoban'a okul idarecileri desteklerinden dolayı şükranlarını sunuyor.

      Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın talimatıyla Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 'eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası devam ediyor. Ziyaret ettiği her okulda büyük bir teveccüh ile karşılanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bugünkü adresi, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Yavuz Selim İlkokulu, Yavuz Selim İmam Hatip Ortaokulu,  Bayraktepe İlkokulu ve Bayraktepe Ortaokulu oldu. Şehir merkezindeki tüm okulları kapsayan "Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası, bu dört okulla birlikte 33 okula ulaştı.

 

"BAŞKANIMIZ SADECE TEKNOLOJİDE DEĞİL OKULLARIMIZA HER YÖNDEN DESTEK OLUYOR"

           Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Çoban’ı Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Münevvere Aydoğmuş’da yalnız bırakmadı.Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, son sistem bilgisayar ve televizyonları, ziyaret ettiği okullara teslim ederek eğitime katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Okul idarecileri ise Başkan Çoban’ın okullara sadece teknolojik anlamda değil, okulların ihtiyaçları konusunda eğitime tüm yönleriyle destek olduğunu söyleyerek kendisine şükranlarını sundu..

SINIFLARDA ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

          Başkan Çoban, gittiği okullarda, sınıfları da gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere eğitimleriyle ilgili bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Burhanettin Çoban, devletimizin ilkokuldan üniversiteye kadar parasız eğitim imkânı sunduğunu, hatta ihtiyaca göre öğrenci yurdu ve eğitim bursu desteği verdiğini belirtti. Başkan Çoban, iyi bir öğrenci olunması için yaşanılan yerin ya da maddi imkânların çok önemli olmadığını ifade etti. Lise eğitiminin, gelecekleri açısından çok önemli olduğunu belirten Başkan Çoban, öğrencilerden bu süreçte derslerine çok fazla ağırlık vermelerini istedi.

BAŞKAN’DAN MAHALLE FIRININA ZİYARET

             Öğrencilerin hedefledikleri üniversiteye gitmek ve hayalini kurdukları mesleği yapmak için bu dört yıllık süreci çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Çoban, başta ülkemizin ve mazlum ülkelerin geleceği sizlersiniz. Çünkü bu ülkenin tarihten gelen bir misyonu var. Bizler sadece ait olduğumuz topraklardan değil, dünyada açlık-susuzluk çeken ve zulüm gören mazlum insanlardan da sorumluyuz diye konuştu.  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, okul ziyaretlerinin ardından Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde yakın zamanda hizmete alınan mahalle fırınını ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş ile birlikte fırında bir süre temaslarda bulunan Başkan Çoban, işletmecilere ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulanarak bol kazançlar dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum