phishing

Efeler, görücüye çıkıyor

Efeler, görücüye çıkıyor

Efeler, görücüye çıkıyor
06 Eylül 2017 - 12:59

Efeler, görücüye çıkıyor

 

Efeler Voleybol Ligi’nde ilimizi temsil eden takımımız Afyon Belediye Yüntaş, sezon öncesi ilk hazırlık maçında, kendi saha ve seyircisi önünde Ankara ekiplerinden Maliye Milli Piyango’yu konuk etmeye hazırlanıyor

 

SERCAN SAYIN- Efeler Voleybol Ligi’nde ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan ve yola Antrenör Sinisa Reljic ile devam eden temsilcimiz Afyon Belediye Yüntaş’ta hazırlıklar sıkı bir şekilde sürerken, bugün saat 15:00’da Ankara ekiplerinden Maliye Milli Piyango ile de bir hazırlık maçı oynanacak. Zorlu karşılaşmaya Atatürk Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

OJANSİVU TAKIMA KATILDI

Bugün ilk zorlu sınavına çıkacak olan takımımızda, yeni transferlerden FinlandiyalıOlli-Pekka Ojansivu , Finlandiya Milli takımından dönerek takıma katıldı ve çalışmalara başladı.

TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Maliye Milli Piyango ile bugün saat 15:00’da oynanacak mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Afyon Belediye Yüntaş Genel Menajeri Burhan Kınay yaptığı açıklamada; “ Takımımız uzun hazırlık döneminin ardından ilk hazırlık maçında ligin ciddi rakiplerinden bir tanesi ile karşı karşıya gelecek. Bu hususta tüm taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli ve herkesi Afyon Belediye Yüntaş olarak salona davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum