phishing

Düzağaç'tan Kahraman askerimize destek

Düzağaç'tan Kahraman askerimize destek

11 Mart 2018 - 22:51

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Beldesinde vatandaşlar bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman askerlere destek vermek üzere Hatay'a gidiyorlar

 

Düzağaç Belediyesinin AK Partili Başkanı Muammer Işıklı'nın önderliğinde 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman askerlere destek olmak için belde sakinleriyle birlikte Hatay'a gitme kararı aldılar. 7'den 77'ye Düzağaç Beldesinde yaşayan vatandaşlar tek yürek olarak Zeytin Dalı Harekatında görev alan kahraman askerlere topladıkları nakdi yardımın yanı sıra yöresel lezzetleri de yanlarında götürüyorlar. Afyon lokumu, sucuğu, katmerinin yanı sıra Düzağaç Beldesine has kaymak böreği tatlısını da kahraman askerlerin tatması için hazırladılar. Kadınlar tarafından titizlik içerisinde hazırlanan kaymaklı börek ve katmerler kahraman askerlerimize tattırılacak.

 

YARDIMLAR KAHRAMANLARA

Düzağaç halkına kahraman Mehmetçik için düzenlenen yardım kampanyasına verdiklerin destekten dolayı teşekkür eden Başkan Muammer Işıklı, belde sakinlerinin büyük anlam ifade eden birlik ve beraberlik mesajı verdiğini söyledi. Işıklı, "Kahraman Mehmetçiğimize yardım için bir araya geldik. Hakikaten güzel bir yardım kampanyası oldu. 30 bin TL tutarında nakdi yardım topladık. Topladığımız bu nakdi yardımı Mehmetçik Vakfımıza gönderiyoruz. Ayrıca kahraman Mehmetçiğimizin tatması için beldemize has kaymak böreği hazırladık. Ayrıca Afyon sucuğu, lokumu, kaymağından aldık ve Mehmetçiğimize götüreceğiz" dedi.

                                                

CANIMIZI SEVE SEVE VERİRİZ

Kahraman Mehmetçiğe destek vermek için Hatay'a başta kendisi olmak üzere belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve halkla birlikte yola çıkacaklarını duyuran Başkan Muammer Işıklı, "Kahraman Mehmetçiğimize destek vermek için, biz de ordumuzun yanındayız diyerek Hatay'a gideceğiz. Orada Mehmetçiğimize moral verip her zaman onların yanında olduğumuzu ifade edeceğiz. Ayrıca şunuda belirtmek isterim. Düzağaç'ımızda halkımız evlerini, iş yerlerini bayraklarla donattılar. Düzağaç'ta milli bir seferberlik ilan edildi. Eğer vatan için canımızı vermemiz icap ederse seve seve vermeye hazırız" diye konuştu.

 

MEKTUPLAR BAŞKANA EMANET

Düzağaç Beldesindeki ilk ve orta okullarında öğrenim gören çocuklarda kahraman askerlerimiz için yazdıkları mektup ve şiirleri Belediye Başkanı Muammer Işıklı'ya teslim ettiler. Kahraman askerlerin mektuplarını okuyacaklarından emin olduklarını dile getiren öğrenciler, "Kalbimiz kahraman askerlerimiz için atıyor. Her zaman onlara dua ediyoruz" dediler. Öğrencilerin yazdıkları mektuplardan çok etkilendiğini söyleyen Belediye Başkanı Işıklı, mektupları kahraman Mehmetçiğe vereceğini dile getirdi. Işıklı, "Mektupları tek tek okumaya kalksak herkes ağlamaya başlar. Öğrencilerimiz o kadar duygulu ve güzel mektup yazmışlar ki nasıl Çanakkale'de ülkemizi savunduysak. Nasıl Sarıkamış'ta bir kurşun sıkmadan 94 bin askerimizi şehit verdiysek eğer bu gün şehit olmaya hazır 80 milyon insan var. Mektup yazan öğrencilerimizi de kutluyorum" dedi.

 

HALKIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Düzağaç Beldesi Işık mahallesi muhtarı Hasan Mutlu'da böylesine önemli bir çalışmada yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Mutlu, sözlerini şu ifadelerle devam etti; "Halkımızın isteği ile kahraman Mehmetçiğimize yardım topladık. Bu toplanan yardımları başkanımızla birlikte Hatay'a götüreceğiz. Bu beldemizin milli duruşu ve milli davadır. Yarımdan öte birlikteliğimizi anlatıyor. Beldemizde gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine herkes kahraman Mehmetçiğimize destek olmak için bir araya geldi. Konu vatan ise gerisi teferruattır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum