phishing

Dündar Çay sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Dündar Çay sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Dündar Çay sanayi sitesi esnafını ziyaret etti
20 Şubat 2019 - 15:31

İyi Parti Başkan adayı Dündar sanayi esnafını ziyaret etti
 
İyi Parti Çay Belediye Başkan Adayı Av.Serdar Dündar Çay sanayisinde esnafları ziyaret etti.
Çay sanayi sitesinde esnaflarla bir araya gelen İyi Parti Çay Belediye Başkan Adayı Av.Serdar Dündar sanayi sitesinde bulunan esnafların sorunlarını dinledi. Dündar sanayi sitesinde bulunan esnafın tüm sıkıntılarını çözeceklerini belediye başkanı seçildiklerinde sanayi sitesinin tüm eksiklerini tamamlayacaklarını anlattı.
Sanayi sitesi esnafı tarafından sıcak ve samimi karşılanan İyi Parti Çay Belediye Başkan Adayı Av.Serdar Dündar çay sanayisinde örsün de başına geçerek demir döğdü. Sami sohbetlerde bulunan sanayi sitesi esnafı İyi Parti Çay Belediye Başkan Adayı Av.Serdar Dündar’a destek vereceklerini ifade ettiler.
İyi Parti Çay Belediye Başkan Adayı Av.Serdar Dündar Çay sanayisinde yapmış olduğu ziyaretleri değerlendirerek ;”ben onların çocuğuyum hepsinden sıcak ve samimi duygularını aldık istek dilek ve şikayetlerini dinledim. Yapılacakları eksikleri seçildiğimiz takdirde yapacağıma söz verdim. Hepsi çok samimi olarak destek olacaklarını ifade ettiler. Kendilerine samimiyetleri ve desteklerinden dolayı canı gönülden teşekkür ederim. “ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum