phishing

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Uysal Sinanpaşa’ya Çıkartma yaptı

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Uysal Sinanpaşa’ya Çıkartma yaptı

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Uysal Sinanpaşa’ya Çıkartma yaptı
12 Ocak 2019 - 04:43

 

 

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal çeşitli temaslarda bulunmak ve partisinin adaylarına destek vermek için memleketi Afyonkarahisar’a geldi.

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Uysal Afyonkarahisar’daki programları kapsamında Partisinin Sİnanpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Karakoyun’u makamında ziyaret etti.

Uysal belediye ye gelişinde vatandaşlar ve Belediye Başkanı Karakoyun tarafından çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Demokrat Parti İl Başkanı Gürcam Şensoy ile bazı il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından Sinanpaşa’da esnaf ile buluşan DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar milletvekili Uysal tek tek esnafı işyerinde ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ziyaretinin ardın makine fabrikası ve çevre pet tesislerinde incelemelerde bulunan Uysal yetkililerden fabrikalar hakkında ayrı ayrı bilgiler aldı.

DP Lideri ve Afyonkarahisar Milletvekili Uysal’ın son durağı ise Sinanpaşa Belediyesi’ne ait Sinpa tekstil fabrikasıydı. Uysal Sinanpaşa Sinpa Tekstil Fabrikasını ziyaret etti yetkililerden bilgiler aldı.

Sinpa tekstil Fabrikası; Sinanpaşa ilçesine ait Sinpa Tekstil tesisi; 2850 m2 kapalı alana sahip büyük bir tesis. 400 kişi istihdam kapasiteli olan tesiste Şu anda Afyonkarahisar’dan, ilçe, kasaba ve köylerden  280 bayan çalışıyor.

Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Fabrikanın Bayanların ve gençlerin iş sahibi olması için Sinanpaşa Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla hiç bir destek almadan yapılarak ülke ve bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlanmak için yapıldığı belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum