phishing

DP Genel Başkanı Uysal : Turgut Özal'ı, çığır açan bir lider olarak rahmetle yad ediyoruz

DP Genel Başkanı Uysal : Turgut Özal'ı, çığır açan bir lider olarak rahmetle yad ediyoruz

DP Genel Başkanı Uysal : Turgut Özal'ı, çığır açan bir lider olarak rahmetle yad ediyoruz
18 Nisan 2018 - 01:18 - Güncelleme: 18 Nisan 2018 - 02:39

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

“ 'Halka hizmet, Hakk’a hizmettir' düsturunu bayrak yapmış 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ı, çığır açan bir lider olarak rahmetle yad ediyoruz”

Yayınladığı anma mesajında Özal’ın tarihi vazifeler gördüğünü ifade eden Uysal, “Orta Asya'dan Balkanlar'a Türkiye'nin manevi coğrafyasını yeniden kucaklamaya çalıştı” diye konuştu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın mesajı şöyle:

“Bugün 8. Cumhurbaşkanımız, Anavatan Partisi'nin kurucusu Sayın Turgut Özal'ı vefatının 25. yıldönümünde rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Merkez sağ geleneğin kurucu kuşağının arkasından gelen büyük liderimiz Süleyman Demirel ile birlikte Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, tarihi vazifeler görmüştür.

Dünyanın hızlı bir değişim yaşadığı bir tarihi eşikte, Türk Milleti'nin zamanın ruhuna uyması adına büyük dönüşümlerin taşıyıcısı olmuştur.

Serbest piyasa, din ve vicdan hürriyeti, hürriyetçi değerler bütünü olarak özümsediği 'Demokrasi' düşüncesinin derinleşmesine çabaladı.

Soğuk Savaş'ın son bulduğu dönemde Orta Asya'dan Balkanlar'a Türkiye'nin manevi coğrafyasını yeniden kucaklamaya çalıştı.

Ekonomik kalkınma ve ‘Ortadirek olmadan demokrasinin yaşayamayacağı’ düşüncesiyle büyük iktisadi dönüşüm programları uyguladı.

'Halka hizmet, Hakk’a hizmettir' düsturunu bayrak yapmış 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ı, çığır açan bir lider olarak tekrar rahmetle yad ediyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum