phishing

Doktor Ana 14 Martta Meslektaşlarının hislerine tercüman oldu

Doktor Ana 14 Martta Meslektaşlarının hislerine tercüman oldu

Doktor Ana 14 Martta Meslektaşlarının hislerine tercüman oldu
14 Mart 2018 - 22:29

 

Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Öznur Demirpençe Duman yada sizlerin tanıdığı ismiyle “Doktor Ana” 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.

Doktor Ana “14 Mart’a Özel, İçimden Dökülenler.. ”başlığı ile yayınladığı mesajında mesleğiyle ilgili duygularını ve yaşayamadığı gençlik yılları özlemlerini dile getirdi.

Doktor Ana Çocukluğunun ve gençliğinin en güzel yıllarında, arkadaşları sinemaya, maça, bayrama, tatile ve gezmeye giderken; kütüphanede, derslikte, evimizin soğuk odasında ders çalıştığını anlatarak başladığı cümlelerine meslek hayatından kesitlerle devam ediyor;” Yoğun bakım, servis ve ameliyathanelerde; zaman, hava şartları ve gün mevhumu olmaksızın; herkes sıcacık yatağında uyurken geçen uykusuz geceler, ağır koşullar, gözyaşı, alın teri, bilek gücü ile; bıçak sırtında, ölümle yaşam arasında geçen, nefesimi tuttuğum kritik saniyeler ile halen daha akıp gidiyor zaman..

En kötü anlarda, en çıkmaz zamanlarımda, insan yaşamının idamesini sağlamak için kalbimde taşıdığım umudum; hiç bitmedi ve bitmeyecek..”

Mesleğini kısaca bir cümlede özetleyen Doktor Ana ,” büyük bir özveri, tutku, emek ve aşkla; “insanı yaşatmak adına”, her şeyden feragat ederek, fedakârlıklarla inşa edilen birikimdir mesleğimiz..” diyor ve ekliyor “O nedenle; bugün kutlu ve mutlu olsun, daim olsun..”

“Allah hepimize önce sağlık versin.., gerisini hallederiz..” diyen Doktor Ana ,”Serzenişler olacaktır mutlaka.., ancak koşullar ne olursa olsun; inançla, azalmayan enerji ve coşku ile, mesleğimize olan aşkımızla çalışmaya devam..” dedi.

Doktor Ana sözlerini şöyle tamamladı; ”İdrak edilmesi temennisiyle.., gelecekten umudum: ‘Canı Allah verir ve ancak Allah alır, kader yazdıysa eller naçardır..’

Biz de Doktor anamızın bacımızın can kardeşimizin nezdinde tüm doktorlar ile sağlık çalışanlarımızın 14 mart tıp Bayramını kutluyor sağlıkla nice nice bayramlar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet Avcı
    1 yıl önce
    Hocam sizi tebrik ederim 1994 teki sözünüzü tuttunuz ben cerrah olacağım demiştiniz