phishing

Dinar Ziraat Odası'dan bir ilk

Dinar Ziraat Odası'dan bir ilk

Dinar Ziraat Odası'dan bir ilk
13 Şubat 2018 - 07:39

Dinar Ziraat Odasından geniş katılımlı istişare toplantısı

Dinar Ziraat Odası ilk Defa Delege ve Muhtarlar İstişare Toplantısı Düzenlendi.

Düzenlenen programa Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, Tarım İlçe Müdürü Arafat Cengiz, Dinar Halk Eğitim Müdürü Gültekin Koçer, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kop. Başkanı Veysel Topçu, Pancar Ekiciler Kooperatif Başkanı Nuri Öztürk, Muhtarlar, Çiftçiler, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Delegeler ve bir çok vatandaşlar katıldı.

Mevlit-i Şerif okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu Emin Altıntaş üslenirken ilk olarak konuşmalarını yapması için Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü’ yü kürsüye davet etti.

Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü konuşmasında;

Sayın Kaymakamım, Sayın Pancar Kop. Başkanım, Sayın Tarım İlçe Müdürüm, Sayın Sivil Toplum Örgütü Başkanlarım, Sayın Siyasi Parti Başkanlarım, Saygıdeğer Muhtarlarım, Ziraat Odamızın değerli delegeleri, basınımızın güzide mensupları ve kıymetli misafirlerimiz Dinar Ziraat Odamızın 1. Sini düzenlemiş olduğu odamız delege ve muhtarları istişare toplantısına hoş geldiniz. Oda meclisimiz ve yönetim kurulumuz olarak Ziraat Odamızla çiftçilerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz arasında bağ kopukluğu gözlemledik. 1.sini düzenlemiş olduğumuz bu istişare toplantımızda bağlarımızın güçlenmesi ve odamızın çiftçilerimize yapabileceği hizmetleri konuşmak ve tek vücut olmak için buradayız. Saygı değer delegelerimiz ve muhtarlarımız bundan sonra ziraat odamızla bağlarımızı kuvvetlendireceğiz, yönetim kurulumuz ve oda personeli arkadaşlarımla 7/24 hizmet vermek için çalışacağız. Saygıdeğer konuklarımız huzurlarınıza bundan sonra gece gündüz her zaman yanınız da olacak yönetim kurulu arkadaşlarımı ve oda personellerimizi davet etmek istiyorum dedi. Yönetim Kurulu: Başkan vekili Akın Ceylan

Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi; Veysel Gürpınar

Üyeler ; Rasim Turan, Cengiz Atakaya, Nihat Tuncel, Sayit Karasu, Emin Altıntaş, Harun Öztürk, Rahmi Telli’ yi kürsüye çağırarak davetlileri selamladılar.

Ardından konuşmalarını yapmak için Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin kürsüye davet edildi.

Dinar ilçe kaymakamı Mustafa Şahin konuşmasın da;

Ziraat Odamızın yeni yönetim ve başkanı meclis başkanı üyelerimi muhtarlarımızı ve tüm misafirlerimizi bende saygıyla selamlıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen bu toplantı da son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Değerli arkadaşlarım sözlerime başlamadan önce iç güvenliğin huzurun sağlanması amacıyla biliyorsunuz ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınır ötesi bir harekat içerisindeler. Askerlerimiz bir dönem hedeflediği Yavuz Sultan Selim’in fetih ettiği bu topraklarda huzuru sağlamak insanlara barışı göstermek adına mücadele ediyorlar. Kendilerine galibiyetler diliyorum. Zaman zaman acı haberler geliyor şehitlerimiz geliyor Cenabı Allah tan hem Afrin şehitlerimize hem de tüm şehitlerimize mafiret ve rahmet diliyorum. Değerli arkadaşlarım tabi bir ilçenin yönetiminde sadece kamu kurum ve kuruluşları değil bu kamu kurum ve kuruluşlara destek amaçlı kamu kurumu niteliklerin deki meslek örgütleri, vakıflar dernekler de destek oluyorlar. Bizim ilçemizde de ziraatla ilgili olmak üzere, tarım ve hayvancılıkla ilgili olmak üzere, ziraat odamız var, köylere hizmet götürme birliğimiz var, özel idaremiz var. Değerli arkadaşlar ne yapacaksa bu kurumlar bir araya gelmek süreciyle yapacaklar. İstişare içerisinde olacağız. Değerli arkadaşlar yapılacak çok şey var bu toplantıda da ben uzun uzun uzadıya sizleri de rahatsız etmek istemiyorum. Yeni yönetim kurulu başkanına başarılar diliyorum. Bir önceki yönetime de teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı o arkadaşlarım belli bir noktaya kadar getirdiler ama bundan sonraki süreçte şunu söyleyeyim buraya çıkmak evet çok kolay ama buradan inerken zorlanacaksınız onu söyleyeyim çünkü insanlar size hesap soracak diyecekler ki görev yaptığınız zaman içerisinde neler yaptınız. Değerli arkadaşlarım daha aktif bir ziraat odası bekliyoruz. Bizim kapılarımız sonuna kadar açık. Ne yapılacaksa bilgimiz bütçemiz neyi gerek görüyorsa gerekirse bir çalışma komisyonu kurarız İlçe tarım müdürlüğümüzde elemanlarımız gelir inşallah geleceğe güzel işler yaparız diye düşünüyorum şimdi de saygılarımı sevgilerimi sunuyorum hayırlı olsun hepinize de afiyet olsun dedi.

Davetlilere yemek ikramından sonra program sona erdi.

Kaynak Haber; Tahsin Baytar/Dinar

YORUMLAR

  • 0 Yorum