phishing

Dinar Ülkü Ocakları Bozkurtları İftarda Buluşturdu

Dinar Ülkü Ocakları Bozkurtları İftarda Buluşturdu

Dinar Ülkü Ocakları Bozkurtları İftarda Buluşturdu
04 Haziran 2018 - 00:41

Dinar Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

 

İftar yemeği İYAŞ AVM Restaurant salonunda ülkücülerin geniş katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Ülkücüler ezanın okunmasıyla oruçlarını birlik ve beraberlik içerisinde açtılar.

İftar yemeğinde davetlilere konuşan İstasyon Mahallesi Muhtarı Ülkücü Mehmet Gürpınar şunları söyledi; “ Değerli ülküdaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Sözlerimi fazla uzatmadan değerli büyüğümüz, MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayımız Prof. Dr. Turan Civelek’i konuşmasını yapmak üzere davet ediyorum.” Dedi

 

Civelek, konuşmasında şunları söyledi, ‘ Öncelikle Allah oruçlarınızı kabul etsin. Yiğit bozkurtlar, yiğit Asenalar hepinize selam olsun. Değerli Dinarlılar aşağı yukarı 10-15 gündür sahalardayız. Aktif olarak Milliyetçi Harekat Partisini hak ettiği noktaya çıkarmak için aktif olarak çalışıyoruz. Sıkılmadık el bırakmadık çalınmadık kapıda bırakmadık. Siz yiğit dava arkadaşlarımdan kıymetli hemşerilerimden bir ricam olacak. Biz her yere gitmeye gayret ediyoruz. Her gönüle girmeye gayret ediyoruz. Fakat sizlerde eşinize, dostunuza, komşunuza, arkadaşlarınıza bu davayı anlatınız…”diyerek ülkücülerden oy istedi.

İftar Yemeğine MHP Dinar İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin davetli olmasına rağmen katılmamaları ülkücülerin dikkatini çekti.

 

Dinar Ülkü Ocakları Başkanı Fahrettin Çağlar ve ocağın üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine, MHP Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Turan Civelek, 4.sıra MV. Adayı Ersan Özgür, Afyonkarahisar il Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanı Ali Esen, Çobanlar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Yeşiltaş, Çay Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Esmeli, Dinar Ülkü Ocakları ve çevrelerden gelen bir çok ülkücü gençler katıldı. İYAŞ AVM Restaurant’ın yaptığı yemekler ülkücüler tarafından çok beğenildi. Son günlerde Lezzet tutkunlarının buluşma noktası olan İYAŞ pek çok tanıdık önemli bürokratları’da ağırlıyor.

 

Programın sonunda davetlileri Dinar Ülkü Ocakları Başkanı Fahrettin Çağlar tek tek katılımlarından dolayı teşekkür ederek uğurladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum