phishing

Dinar TSO’ dan üyelere İftar Yemeği

Dinar TSO’ dan üyelere İftar Yemeği

Dinar TSO’ dan üyelere İftar Yemeği
26 Mayıs 2018 - 21:43

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından Santral Parkta kurulan iftar sofrasında davetlilerle birlikte oruçlar açıldı.

 

Santral Parkta verilen iftar yemeğine Dinar dışından da birçok iş adamı katıldı.

 

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, TSO Meclis Başkanı Ahmet Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri konukları kapıda karşıladığı iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkan vekili Abbas Çetin, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Müftü Şahin Yaşar, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Acar, Dazkırı Ziraat Odası Başkanı Ufuk Gürçam, CHP Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı aynı zamanda bir önce Dinar TSO Başkanı A. Hakan Uyan, SP. Afyonkarahisar 6. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karakaya, Dinar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı olmak üzere bir çok esnaf, iş adamı, daha ismini yazamadığımız çok sayıda önemli isimler ve vatandaşlar yoğun bir katılım gerçekleştirdi.

 

İftar yemeği öncesinde konuklara yönelik kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar, iftara katılımlarından ötürü oda üyelerine ve kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.

 

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, iftarına davet edilen konuklar tarafından dolarken, iftar yemeğine Yeni Cami Müezzini Oktay Çelik’in okuduğu duanın ardından başlandı.

 

Program İlçe Müftüsü Şahin Yaşar’ın yaptığı sofra duasıyla son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum