phishing

Dinar İlçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Dinar İlçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Dinar İlçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
10 Aralık 2018 - 17:16

 

 

İlçemizde bağımlılıkla mücadele koordinasyon kurulu 2019 yılının ilk toplantısını Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kaçar, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın ve İlçe Jandarma Komutan vekili jandarma kıdemli başçavuş Levent Keskin, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Mezher Işık ve daire amirleri katıldı.

Toplantı salonunda “Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı” adı altında düzenlenen toplantı, İlçemiz Kaymakamı Selami Kapankaya’nın açılış konuşması ile başladı.

Konuşmanın ardından ilçe Sağlık Müdürü Mehmet Mezher Işık ve İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın’ın   hazırladığı Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı’nın sunumları yapıldı. İlçemizde yapılması gereken çalışmalar ile ilgili kurum üyelerinin görüş ve önerileri ele alındığı toplantıda eğitim faaliyetler ve farkındalığın artırılmasına yönelik çalışmaların önemi vurgulandı. Toplantı sonunda ise İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Kurul üyelerinden yapılan eylem planı doğrultusunda somut çalışmalara başlanmasını ve gerekli adımların atılmasını beklediğini bildirerek güzel dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

 

Tahsin Baytar

 

DİNAR GÜNDEM HABER SİTESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum