phishing

Dinar Esnaf Odası'nda kan değişimi yeni başkan Bekle oldu

Dinar Esnaf Odası'nda kan değişimi yeni başkan Bekle oldu

Dinar Esnaf Odası'nda kan değişimi yeni başkan Bekle oldu
12 Ocak 2018 - 11:09 - Güncelleme: 12 Ocak 2018 - 11:28

Afyon’un 37 meslek odası içinde sonucu en çok merak edilen Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimlerinde genç Başkan Sabri Can Bekle’nin zaferi ile sonuçlandı.

Günler öncesinden seçim çalışmalarının başladığı Dinar Esnaf Odası genel kurulunda iki aday çıktı. Aynı zamanda Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Dinar Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten 32 yaşındaki Sabri Can Bekle 281 oy alarak Dinar’ın yeni Esnaf Odası Başkanı oldu.

Belediye Kültür Merkezindeki genel kurula 685 üyeden 534’ü katıldı. Geçerli oyların 281’in Sabri Can Bekle, 235’ini ise Burhan Özdemir aldı.

Kıran kırana geçen genel kurulda Divan Başkanlığını Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak yaptı.

Başkan Konak, Dinar Esnaf Odası seçimlerine aday olan her iki listedeki esnaflara da başarılar diledi.Konak, divan başkanlığındaki tutumu ve konuşmalarıyla üyelerden tam not aldı ve takdir kazandı.

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına getirilen Sabri Can Bekle, genel kurulda yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Değerli üyeler, sözlerime başlarken öncelikle işinizden gücünüzden zamanınızdan fedakârlık ederek bu gün bu salonda bizleri yalnız bırakmayıp odanıza sahip çıktığınız için ben bu topluluğu saygıyla sevgiyle selamlıyor ve bu güzel topluluğa büyük bir alkış istiyorum. Biz Dinar Esnaf ve Sanatkarına daha iyi hizmet verebilmek adına bu kutsal göreve talip olduk, Dinar Esnafının birlik ve beraberliğinin yeniden tesisi için finansman ve kaynakları kolay ulaşım için seçimden seçime değil, her gün sizlerin yanında olmak için Esnaf ve Sanatkârın her platformda daha iyi temsili için güçlü genç çalışkan esnafça bir yönetim için Esnaf ve Sanatkârın Dinar’da geleceğini inşa etmek için tüm KOSGEB ve hibe projelerinin odamız tarafından takip edilip çözümlendirilebilmesi için, sizlerin içinden bir esnaf kardeşiniz olarak sizlerin adayıyım. Değerli esnaf dostlarım nasip olur da bu görev siz değerli hazurun tarafından ben ve arkadaşlarıma tevdii edilirse Dinar Esnaf ve Sanatkârına yani sizlere yakışır günüz şartlarına uygun modern bir hizmet binası yapmak için elimizden geleni yapacağız, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyor ve çok teşekkür ediyorum”

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine Belediye Başkanı Saffet Acar, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar Pancar Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk, Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, esnaflar, muhtarlar ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

Kültür merkezinde yapılan kongrede güvenlik önlemleri en üst seviyede alındı. İlçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığına ait birimler girişlerde üst araması yaptılar. Son derece güvenlikli ve kontrol altına yapılan seçimlerde hiçbir olay yaşanmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum