phishing

Dinar Esnaf Kefalet Genel Kurulu yapıldı

Dinar Esnaf Kefalet Genel Kurulu yapıldı

Dinar Esnaf Kefalet Genel Kurulu yapıldı
18 Ocak 2017 - 16:08

Dinar Esnaf Kefalet

Genel Kurulu yapıldı

 

Mevcut başkan Veysel Topçu, hafta sonu yapılan Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda, yeniden başkan seçildi

 

Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Park Ala Toplantı ve Seminer Salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Gündem maddelerine geçilmeden önce bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu, esnaf ve sanatkârlar adına çalışmalarını tüm hızıyla yürüttüklerini, ahilik geleneği çerçevesinde hareket ederek esnafların yararına çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından ise genel kurul başkanlık divanı üyelerinin seçimi yapılarak gündem maddelerinin oylamalarına geçildi. Maddelerin onaylanasının ardından Divan Başkanı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural esnaf kefalet kooperatifleri aracılığıyla çekilen kredilerde yasal takip süresinin 30 günden 90 güne çıkartıldığını ifade ederek şunları söyledi:

 

EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTECEĞİZ

“2016 yılında ülkemizde olumsuz olaylar meydana geldi. Ancak Güçlü Türkiye’miz, birlik ve beraberlik içerisinde bu olumsuzlukları atlattı. Devletimiz ve hükümetimiz tarafından esnaf ve sanatkârımız için gerekli tedbirler alındı. Yıllarca emekli olan esnaflarımızın maaşlarından esnaflığı süresince para kesilmemesi için mücadele verdik. İsteğimiz yerine geldi. Ticari araçlarımızı bir kereliğine ÖTV’siz yenileme imkanı sunuldu. Sicil affı geldi. Esnaflarımıza işsizlik maaşı adı altında ahilik fonu oluşturulacak. İşsiz kalan esnaf maaş alacak. Bunlar yeterli mi tabiki değil. Esnaf ayakta ise ülke ayaktadır. Esnaf var olacak ki ülke var olsun. 2017’de hükümetimizde faizsiz 2 yıl ödemesiz krediler talep ediyoruz. Her platformda esnaflarımızın sorunlarını dile getirdik. Bundan sonra da en iyi şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

 

HÜSEYİN TOPÇU OĞLU VEYSEL TOPÇU’YA PLAKET VERDİ

Ahmet Tural’ın konuşmasından sonra ise olağan genel kurulun bütün maddeleri onaylandı. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği tarafından hazırlatılan Başarı, Teşekkür ve Takdir belgeleri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerine verildi. Genel Kurulun onur konuğu olan Hüseyin Topçu’ya desteklerinden ötürü Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği adına plaketini Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu takdim etti.

Veysel Topçu’ya ise teşekkür plaketi Babası Hüseyin Topçu tarafından verildi.

Plaket töreninden sonra ise olağan genel kurul toplantısı sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum