phishing

Demirspor, bir açıldı pir açıldı

Demirspor, bir açıldı pir açıldı

Demirspor, bir açıldı pir açıldı
13 Kasım 2017 - 18:46

Demirspor, bir açıldı pir açıldı
Süper Amatör Küme’nin 7. Haftasında Demirspor ile Dinar Belediyespor Yeni Spor Kompleksinde yer alan D-1 Sahasında karşı karşıya geldiler
SERCAN SAYIN- Büyük bir heyecan içerisinde geçen Süper Amatör Küme’de 7. Haftaya girildi. Cumartesi ve Pazar oynanan müsabakaların üçüncüsünde Demirspor ile Dinar Belediyespor kozlarını D-1 Sahasında paylaştılar ve kazanan zorda olsa Agah Bıyıkoğlu’nun takımı Demirspor oldu.
MÜCADELEDEN DAKİKALAR
7’İnci dakikaya girildiğinde ani bir atak ile rakip ceza sahasına gelen Dinar Belediyespor’da Murat savunmaya rağmen ceza sahası içerisinde vuruşunu gerçekleştirdi ve kaleciyi de avlayarak durumu 1-0’a getirdi.
15’İnci dakikaya girildiğinde beraberlik golü için yüklenen Demirspor’da sağ kanattan Ümit’in ortasında Salih ceza sahası içinde kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve durum 1-1’e geldi.
25’İnci dakikaya girildiğinde bir kez daha öne geçme çabaları içerisine giren Dinar Belediyespor’da sahneye bir kez daha Murat çıktı ve durumu takımı lehine 2-1’e getiren isim oldu. 
40’Incı dakikaya girildiğinde bu kez beraberlik için yüklenen Demirspor’da top ile buluşan Mehmet savunma engelini de aşarak vuruşunu gerçekleştirdi ve kaleciyi ikinci kez avlayarak durumu 2-2’ye getiren isim oldu. Bu skor, aynı zamanda ilk 45 dakikalık dilimin sonucu olarak kayıtlara geçti.
GALİBİYET GOLÜ AHMET’TEN
Karşılaşmanın ikinci yarısı da büyük bir heyecan ile devam ederken eşitliği bozan isim Demirspor’da Ahmet Badak oldu. Klas bir gole imza atan başarılı oyuncu, takımına deyim yerinde ise kritik bir galibiyet getirdi ve haftayı 3 puan ile kapatmasını sağladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum