phishing

Demirspor, Akharım’a acımadı

Demirspor, Akharım’a acımadı

Demirspor, Akharım’a acımadı
15 Ekim 2017 - 18:56

Demirspor, Akharım’a acımadı

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bol gollü ve çekişmeli geçen müsabakalarda Demirspor, konuk ettiği Akharım Belediyespor’u tam 6-2 gibi farklı bir skor ile yenerek haftayı farklı bir şekilde 3 puan ile kapamasını bildi

 

SERCAN SAYIN- Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de heyecan devam ediyor. Ligin başlamasından buyana futbolseverler bol gollü müsabakalar izliyorlar. Bu maçlardan bir tanesi de Demirspor ile Akharım Belediyespor arasında oynanan müsabaka oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

8’inci dakikada ani bir atak ile rakip ceza sahasına gelen Akharım’da Ali kaleci ile karşı karıya kaldı ve rakibini mağlup ederek takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 

37’inci dakikada öne geçme çabaları içerisine giren Demirspor’da Ahmet sahneye çıktı ve Ümit’in asisti ile durumu bir anda 1-1’e getirdi.

İlk yarı 1-1’lik eşitlik ile sona erdi.

58’inci dakikada Furkan Okçu 25 metrelik mesafeden vuruşunu gerçekleştirdi ve durumu 2-1’e getiren isim oldu.

70’inci dakikada aradaki farkı azaltma çabaları içerisine giren Akharım’da Hüseyin ceza sahası yayı üzerinden vurdu ve durum 2-2’ye geldi

80’inci dakikaya girildiğinde ev sahibi takım Demirspor bir penaltı vuruşu kazandı. Verilen kararın ardından Emre Pancar penaltı atışını gole çevirdi  ve durum 3-2.

84’üncü dakikaya girildiğinde kullanılan köşe vuruşu sonrasında savunmadan dönen topa Sabri gelişine vurdu ve durum 4-2.

90’ıncı dakikada bir kez daha rakip kaleye yüklenen Demirspor’da bu kez sahneye Ahmet çıktı ve durum 5-2.

Karşılaşmada dakikalar 90+5’i gösterdiğinde Yasin rakip kaleciyi bir kez daha avlamasını bildi ve takımının 6’ıncı golünü atarak aynı zamanda maçın da skorunu belirlemiş oldu.

Akharım Belediyespor’da Kenan 7’inci dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum